На вулиці Сліпого з’явилися тренажери просто неба - Блог про Львів

На вулиці Сліпого з’явилися тренажери просто неба

Тренажери на Сліпого

Воробусу ледве не кожного дня кажуть родичі, що треба вставати з набридливого комп’ютерного крісла і йти десь в тренажерний зал.

Обґрунтовують вони свої слова тим, що спина боліти не буде та й м’язи можна буде підкачати. Не буду таким собі – дрищом. 🙂

Як ви думаєте, що на ці всі закиди відповідає ваш покірний? Якщо я піду в тренажерний зал, то не те, що не буду мати часу поспати, а й навіть більше – написати щось на блозі.

А щоб не боліла спина необов’язково ходити в тренажерний зал. Можна просто час від часу займатися на турніку або ж використовувати подарунки, які бізнесмени дарують нашому місту.

Один із таких мені вчора вдалося побачити у нашому з вами на місці на вулиці Йосипа Сліпого.

Що такого цікавого побачив Воробус?

Так от, вище Водоканалу є вулиця Ольги Бесараб на якій знаходиться середня школа №49. Саме неподалік неї, але вже на вулиці Йосипа Сліпого ще наприкінці минулого року встановили тренажерний зал на вулиці.

Загальна їх кількість близько 12-ти штук. Ну, так прикинув на око. Може їх і більше. Все це робиться для того, щоб батьки з своїми дітьми думали в першу чергу за здоров’я, а не за те, як піти покурити, побитися з однолітками чи побавитися в ігри на комп’ютері.

Також читайте:   Від дифтерії захиститись можна лише щепленням

Пригадую на місці цих тренажерів Воробус колись ще малим приходив бігати футбол. В нас такий був м’яч на один раз, ми бігали по тому цементу, а потім приходили додому з побити колінами.

Потім вже й ворота хтось вкрав, баскетбольні кільця покрали й єдине, кого там можна було побачити, так це молодь з пивом в руках, а то й наркоманів у вечірній час.

Часи змінилися і, як бачимо, люд подумав, що треба таки щось робити для людей. Головне, щоб цю новинку ніхто не зламав.

Тренажери просто неба

Люди в нас бувають різними. Хоча, якщо від свята Миколая (саме тоді відбулося відкриття тренажерів просто неба) ніхто нічого не зламав, то вже може й не будуть ламати.

А тепер про цікавинки. Живе у цих краях мій один хороший приятель, то він розповідав історії як сюди приходять накачати м’язи дівчата на каблуках.

Це виглядає так смішно з боку, але вони вже почали збирати публіку з хлопців.

Жарти, жартами, але ідея відкриття подібних майданчиків у нашому місті чудова. Враховуючи складу фінансову ситуацію в країні, тренажерів має бути багато й вони мають бути безкоштовними.

Вже незабаром продовжимо…. Будуть не менш цікаві теми.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 03.03.2016 пише:

    Нещодавно я на власні очі бачила, як на тих тренажерах займалась “пенсія”. Діди та бабці десь по 60+ вправлялись. Отакої! =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*