Як же заї…ли рагулі - Блог про Львів

Як же заї…ли рагулі

Рагулі

Колись мені казав один хороший приятель, що обговорювати дії рагулів навіть нема чого. Вони від того і є рагулями.

Але, коли дивишся навкруги, то розумієш, що з рагулями вже треба якось починати боротися, бо скоро й на голову вилізуть.

Як не оновлюєш стрічку новин, то завжди знаходиться місце для цих людей. Хоча, людьми їх важко назвати.

От і сьогодні читав новини й просто таки отетерів. Справа у тому, що з самого рання на вулиці Панча відбувся черговий випадок рагулізму.

Діло було так: старенький ні в чому не винний двірник прибирав вулицю, аж раптом побачив що водій припаркував авто не там де треба. Той попросив його забрати машину, бо треба все позамітати навкруги, натомість отримав шпалерами по голові.

Як наслідок, старенькому розбили голову, а рагуль сів в машину й поїхав собі геть. Ось так от реагують тепер водії автомобілів на зауваження.

А уявіть собі кожен так буде робити. Ти собі йдеш по вулиці, автомобілями заставили тротуари, ти їм щось кажеш, пред’являєш претензії, а тобі зразу голову розбивають.

Рагулі є рагулі й з ними щось треба робити.

Які шляхи вирішення цієї проблеми? Патрульна поліція щось не особливо поспішає штрафувати горе-водія. Чому так? Напевно боїться чи що?

Також читайте:   Leopolis Grand Prix 2018 (фото)

А дарма, треба, моя думка, вже самій державі втрутитися у боротьбу з рагулізмом. Ось так припаркуєш не там автомобіль, то маєш заплатити штраф, скажімо 5000 гривень. А не хочеш платити відправити на виправні роботи.

Тоді рагулі-водії задумаються над тим як ставити своє «дітище» де лише завгодно.

Щодо випадку на вулиці Панча, то добре, що двірник не побоявся «мажора» й написав заяву в міліцію. Це вам не лихі 90-ті де всім все сходило з рук. Хоча, хто його знає як буде цього разу.

В нас я к не син прокурора, то внук податківця, то друг міністра. Вічно знаходяться відмазки. Ось так і живемо.

А тепер ще кілька слів від себе. Так от, не лише водії бувають рагулями. Нещодавно бачив як люди сварилися за те, що нелопалки дівчина кидає на вулицю, а в 10 метрах від неї стоїть смітник.

Вчи, вчи, а лише одні двійки. Вона думає, що мудріша за інших і хтось має за неї прибрати.

Також би штрафував, а то й в чоло давав. Можливо би толк з цього всього діла був.

А що залишається робити з рагулями. Їх вже стільки стало, що незабаром буде новий виж культури – рагулеманія.

Так завжди не буде?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.03.2016 пише:

    Насправді такий вид культури, точніше течія існує вже давно і називається вона жлобізм, і домінує останні 25 років майже на всій території екс-совка, а рагуль – це той самий жлоб тільки місцевого розливу

  2. danul0 09.03.2016 пише:

    10050+

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*