Футбол. Ліга Європи. Брага – Шахтар. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Брага – Шахтар. Анонс

Брага - Шахтар

Після чвертьфінальних поєдинків Ліги Чемпіонів, де, особливо, вчора було зафіксовано сенсаційні результати (Реал програв без шансів Вольсбургу, а ПСЖ не зумів перемогти на своєму полі Манчестер Сіті, який цього сезону не особливо радує своїх фанів хорошими результатами), наступає черга чвертьфіналів Ліги Європи.

І тут вся увага українських вболівальників футболу буде прикута до португальського міста Брага, де місцевий клуб буде приймати наш донецький Шахтар.

В якому стані підходять до цієї гри обидві команди, чого слід очікувати, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Якщо хтось думає, що португальська Брага – це такий простий суперник як здається, ті люди помиляються. Португальський клуб в цьому сезоні грає досить таки вдало й вдома фактично не програє.

У Лізі Європи на стадії 1/16 фіналу вони пройшли швейцарський клуб Сьон, а потім каменя на камені не залишили від турецького клубу – Фенербахче.

Шахтар же спершу пройшов німецький клуб Шальке, а потім бельгійський Андерлехт.

У національних чемпіонатах майбутні суперники зіграли у минулі вихідні по-різному.

Шахтар із рахунком 8-1 переміг харківський Металіст, а ось Брага на виїзді поступилася Бенфіці з розгромним рахунком 1-5.

Також читайте:   Футбол. Суперкубок України. Чорноморець 1:3 Шахтар (відео)

Втрати у складах:

У Шахтаря точно не зіграють: Фред, Азеведо та Кучер, у Браги: Кріслан, Руй Фонте.

Чи суттєво вони вплинуть на гру команди?

За Брагу нічого сказати не можу, а от відсутність Кучера – це проблема. Все-таки, Олександр досвідчений гравець і знає як протистояти нападникам різних команд.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то, на мою думку, у сьогоднішній грі буде зафіксована мінімальна перемога господарів поля з рахунком 2-1.

Звідки такі думки?

Ну, по-перше, Шахтар давно не пропускав на виїзді, колись ця серія має перерватися. Та й Брага завжди забиває вдома і в їхньому складі є багато кваліфікованих гравців.

Насамкінець, нагадаю, що поєдинок у Португалії розпочнеться сьогодні о 22 годині 05 хвилин.

Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Україна» та «Футбол».

А вже завтра очікуйте на статтю з враженнями від цієї гри та, сподіваюся, відеозаписом забитих голів у цій грі. Вони таки, думаю, мають бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*