Що сталося з водоймою біля ветеринарного університету - Блог про Львів

Що сталося з водоймою біля ветеринарного університету

Водойма біля ветеринарного університету

Черговий день наступив, а це означає, що настав порадувати наших читачів новими публікаціями.

А сьогодні, до слова, ми будемо говорити на такі теми як: стан здоров’я Ігоря Воробуса після футбольної травми, чвертьфінальний поєдинок Ліги Європи в якому український клуб Шахтар зіграє проти португальської Браги, а також водойму біля ветеринарного університету, яку Воробус вже аж так сильно любить.

Раз любить, то розпочнемо таки з водойми біля якої автор фактично кожного дня проходить коли їде на роботу.

Перед тим як про неї розповісти скажу кілька вступних слів. Так от, якось на днях зустрів одного з викладачів університету ветеринарної медицини. При розмові зі мною він мене запитав, а чому я лише все критикую?

Воробус відповів лаконічно. Тому що якщо все буде належним чином, то й похвалю. А то спортивний зал вже роблять більше двох років і ніяк не можуть з ним навести лад. Здається мені що я би вже з кулєгами сам за рік той зал зробив якби захотів.

Але, то таке… Сьогодні покритикую ще одну річ, чи то краще сказати місце. Університет ветеринарної медицини відомий своєю водоймою. Хтось її називає озером, хтось калабанею..

Я більше схиляюся до варіанту №1, але в такому стані яким воно є зараз іншим словом як калабаня його не назвеш.

Також читайте:   Озера Аршиці - 2016

Скільки разів бував біля нього таким жовтим його ще не бачив. Навіть не знаю що з ним сталося. Щось тут не так та й все.

Про чистоту води свідчать і качки, яких тут з кожним днем стає все менше і менше. Так, ясно що так буде… Птахи також не дурні щоб плавати в болоті.

Чесно скажу, пора би вже керівництву закладу змінити воду, а то так все гарно навкруги облаштували, люд сюди приходить, а ця вода їх з часом відлякує. Вчора навіть вже почув сморід від неї.

Також цікаво було подивитися на воду після дощу. У Львові злива таки пройшла, але сьогодні зранку колір води не змінився. Качки вже тут не плавають…

Воробус може лише висловити припущення що сталося з водою. Варіантів багато: у водойму щось кинули не те, її давно не змінювали, погано почистили тощо.

Одним словом, треба щось робити. Тут вже очищення не допоможе. Та й зрештою, хто буде читати цей пост радив би не кидати у водойму пляшки, папірці й так далі.

Це згодом може погано вплинути на стан води й довкілля навкруги.

Хочеться же кудись прийти й посидіти біля води. А водойма біля ветеринарного університету якраз це місце що треба.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*