Воробус про старт в об’єднаній лізі з футзалу - Блог про Львів

Воробус про старт в об’єднаній лізі з футзалу

Воробус на воротах

А насамкінець сьогоднішнього дня поділюся своїми враженнями від старту в змаганнях об’єднаної ліги з футзалу. Цього року керівництво асоціації прийняло рішення звести до купи колективи гранд та першої ліг.

Не знаю що з цього вийде, але за підсумками першого туру поки що «зубри» львівського аматорського футзалу: «Бастіон» та «Львів Юнайтед» поза конкуренцією.

Побачимо що буде далі… Я ж поки поділюся враженнями від свого дебюту.

Зал

Не буду лукавити коли скажу, що дуже переживав перед грою з командою «Фуджікура» як я зіграю в цьому залі. Хто уважно слідкує за Воробусом, той знає, що близько 4 місяців тому саме в залі «СКА» я зламав великий палець на нозі.

Травма була настільки неприємною, що прийшлося пропустити фактично половину літньої першості. Ще й досі вона дається взнаки.

Та, вийшовши вчора на паркет із самого початку гри за зал забув й згадав лише тоді, коли судді дали фінальний свисток.

Грати на паркеті «СКА» не так вже й погано. У порівнянні з попередніми матчами було більше світла, в залі не було холодно. Приємно грати при таких умовах. Плюс є трибуни на яких зібралося у вечір неділі не так мало людей.

Суперник

Команда «Фуджікура» істотно підсилилася у порівнянні з літньою першістю. Та й на гру їх прийшло багато.

Також читайте:   Футбол. Карпати грають внічию з Чорноморцем (відео)

Хоча, аналізуючи зараз гру можу сказати, що ми явно не заслуговували на поразку. До гри можливо й нас хоронили, але під час неї аж ніяк.

Проте, на то вона і є об’єднана ліга, що рівень гри тут високий і за помилки в захисті тебе не прощають.

Ключовий епізод – гол Цюпки. Як він забив з цього кута? І ніби все вже перекрив, а Назар все рівно влучив.

Особиста гра

В дебюті було переживання, адже у гранд лігу вернувся рівно через 5-ть років, але з першим відбитим м’ячем воно зникло.

На далі не помилявся аж допоки Роман Саприка не зрівняв рахунок в зустрічі. Відстань була далеченька, але й попав гравець «Фуджікури» класно.

Веселий епізод стався в 2 таймі. Той же Саприка знову пробивав, «шкіряний» влучив спершу від рук у штангу, потім в голову й знову в штангу.

По собі зрозумів, що треба над собою ще працювати. Почуваюся то добре, підготовку пройшов, але зайва практика не завадить. Той же кдар Цюпки міг відбити.

Що далі?

А далі будемо пробувати брати очки. Команда доукомплектована, є кому грати, ще фарту на завершальних стадіях атаки й все має вийти.

Як мені сказав один хороший приятель: «Воробік, в тебе попереду веселий чемпіонат».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*