Як же ллє на вулиці - Блог про Львів

Як же ллє на вулиці

Дощ

Чого ми так очікували, таки сталося – Львів задощило й то так серйозно. Тут одразу ж згадується легенда за якою бідний юнак так любив горду красуню, що сів біля її будинку, грав на скрипці цілу ніч, його застав дощ, але він не переставав грати.

Й лише над ранок мелодія перестала грати по причині смерті юнака. Ось така от трагічна історія кохання.

Тому, недаремно кажуть, що напевно вчора якась львівська пані не дала хлопцю й ось такі казуси відбуваються у природі. Це один варіант, але є й інші:

Ну, по-перше, наступила осінь і як ми би цього не хотіли, а все наближається до зими. Пригадую колись на свято Покрови Пресвятої Богородиці (14 жовтня) падав такий сніг, що можна було кататися на лижах.

Весело було ще й як. Кажуть, що цього року ситуація може повторитися. Принаймні люті морози та снігопади прогнозують.

В Сколе та Буковелі вже завтра прогнозують сніг й мінусову температуру.

По-друге, дощу не було давним-давно. Вже так люд його хотів, що нарешті випросив. А Воробус тисячу разів казав, що просити нічого не треба. Бог на світі є й сам знає коли посилати нам опади.

Допросилися так, що тепер за день може випасти місячна норма опадів.

Також читайте:   Що робити коли падає дощ

Не знаю як там у інших містах, а у місті Лева утворився справжній колапс. Досить того, що транспортом користуватися важко, то люд ще й не підготувався й масово мокне.

Парасолі тут не допомагають, адже після прогулянкою містом, у людей одяг можна одразу ж класти на пічку. Уявіть як це зараз сидіти мокрим на роботі.

Щодо Воробуса, то на погані погодні умови не жаліюся. Навпаки, після набридливого тепла наступила довгоочікувана прохолода. Вже можна вийти на вулицю, подихати свіжим повітрям й сховатися в будинок пити чай.

Автор блогу потрапляв ще в не такі погодні умови, то ж сьогоднішній дощ це ще квіточки.

Якщо чесно у мене вже зимовий настрій. Після походів у гори хочеться вже поїхати кататися на лижах. Щоправда зможу це зробити лише в грудні місяці, але тим не менше чому б не помріяти.

Пам’ятайте, що у природи – нема поганої погоди. Зберігаємо хороший настрій, дивимося у майбутнє з оптимізмом й очікуємо грибів. Після такого дощу й теплих ночей їх буде багато.

Головне щоб ці теплі ночі наступили.

Незабаром продовжимо й буде цікава публікація у рубриці «винаходи». Дочекайтеся…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*