“Кантахти” закрили. Як жити далі?

Обмежили доступ

Триває робочий тиждень, і варто сказати, що видається він для вашого автора якимось нудним.

Все-таки, вже звик до постійного руху, подорожей, пригод і так далі. Поїду кудись вже так виглядає у червні місяці, а поки що треба якось перетерпіти це все у місті Лева.

Добре, що цікавих подій не бракуватиме. Про них згодом, а поки що по головну подію цього місяця – обмеження доступу до російських сайтів.

У це важко повірити, але це сталося. «Кантакти», «однокласники» та ряд інших ресурсів закрили й тепер на них можна зайти хіба що шляхом обходу. Звісно, що це зробити досить таки просто, але що не кажіть, не цікаво сидіти на сайті коли онлайн 5 чи 7 друзів.

Не скажу, що часто сидів у згадуваній вище соціальній мережі, але тим не менше, якщо сюди й заходив, то для того щоб послухати музику.

Приходжу вчора на роботу, по звичці вмикаю «кантахти», а тут на даний сайт неможливо зайти. Мій провайдер – «Уарнет» заблокував доступ.

Почалося…

Альтернатива? Заходжу у фейсбук і бачу великий наплив людей. Народ масово переходить сюди. Навіть не міг собі уявити, що стільки людей ще не зареєстровано в даній соціальній мережі.

Але, ж музики то тут нема. Та й інтервейс тут не такий.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у жовтні місяці

Як прожити тепер без популярної соціальної мережі? Як на мене, є кілька варіантів вирішення цієї проблеми:

1. Обходити заборону.

Зробити це дуже просто. Навіть лінивий може знайти в інтернеті детальну інструкцію. Найгірше тут те, що більшість твоїх колишніх друзів це не буде робити по простій причині банальної ліні, тому «вк» тепер як таке вже стає неактуальним.

2. Пристосовуватися до фейсбуку.

Ну, він не такий як контакти. Тут і музики не послухаєш, і друзі не так висвітлюються на сайті, і мемів нема, і смайли не ті.

Проте, тут цікавішою є стрічка новин.

3. Забити болт на соціальні мережі.

Саме до такого варіанту схиляється Воробус. Колись любив переписуватися, але з роками зрозумів що це марна трата часу.

Тому, моя вам порада, читачі блогу, радив би більше виходити на вулицю, подорожувати, пізнавати нові науки, а «контакти», фейсбуки хай їм грець.

Щодо того, що влада обмежила доступ до певної категорії сайтів я вже висловився. Своєї точки зору не змінюю. Людина в цьому світі повинна мати право заходити будь-де й робити також що захоче.

А то сьогодні заблокували один сайт, завтра блог Воробуса закриють, потім ще який-небудь новинний сайт.

Реалії сьогодення, що тут скажеш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Борис 24.07.2017 пише:

    реєструйся в Ukrainians.co

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*