Футзальний бум у Рівному

Два Ігоря

Хто підписаний на Воробуса у соціальній мережі фейсбук, ті бачили, що ваш автор вихідні провів у місті Рівне. Крім того, що вдалося прогулятися містом й багато чого побачити, у мене була ще одна місія – відвідати гру місцевого «Кардиналу».

Цікаво ж було глянути на оновлену рівненську команду, яка після приходу на пост головного Станіслава Гончаренка, істотно видозмінилася. Дивитися матчі в інтернеті – це одне, а наживо – інше.

Тому, вирішив з’їздити у сусіднє Рівне на дербі між місцевою командою та івано-франківським «Ураганом», який цього сезону також суттєво оновив свій склад.

Поєдинок обіцяв стати справжньою битвою. Зрештою, так воно і сталося.

Футзал у Рівномв люблять й місцевий вболівальник зачекався результатів від своєї команди. З року в рік керівництво ставить перед своїми гравцями завдання, а вони їх не виконують.

Побачимо як буде з Гончаренком, але те, що команда видозмінилася помітно вже зараз.

«Кардинал-Рівне» зіграв три гри, у яких здобув три перемоги над не простими суперниками: львівською «Енергією», одеським «Епіцентром-Авангард» та, над вже згадуваним вище, «Ураганом».

Не скажу, що «франківці» в суботу виглядали погано. Це був швидше нічийний матч.

Також читайте:   Історія виступів ФК «Галицька здоба» у літніх першостях під егідою АФЛ

По черзі команди виходили вперед у рахунку, а в кінці гри навіть здавалося що «рівняни» програють. Проте, «ураганівець» Артем Фаренюк свій момент не використав, господарі паркету пішли в атаку з 5-тим польовим й через мить рахунок зрівняли.

Далі ж відбувся чудо-гол від Ігоря Салтанова. Як цей гравець забив гол відомо лише йому. Після гри тренер «Кардиналу» зізнався що подібного у своїй кар’єрі ще ніколи не бачив.

Довгих хвилин зо п’ять місцевий вболівальник ще тримався за голови. Ейфорія.

Не знаю як там буде в кінці сезону, а поки що прогрес «Кардиналу» помітний. Молодь старається, хоче щось довести футзальній громадськості. Ну, і найголовніше, місцевий вболівальник задоволений.

Вашого автора спочатку навіть прийняли за свого й лише під кінець гри зрозуміли що я з сусіднього Львова.

Незважаючи на те, що я – вболівальник «Енергії», хочеться побажати команді з Рівного нарешті здобути комплект нагород.

Насамкінець, кілька слів про зал. Покриття непогане, але з трибунами халепа. Місць реально мало. Кажуть, що буде новий спорткомплекс. Побачимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*