Пряма трансляція поєдинку “Інтер Мовістар” – “Продексім” (відео)

Продексім

Сьогодні, 3 жовтня, діючий чемпіон України херсонський “Продексім” розпочинає свої виступи у єврокубках. І одразу ж на підопічних Барбози очікує не легке випробування у вигляді діючого володаря трофею іспанського “Інтер Мовістару”.

Поєдинок у Сербії розпочнеться о 19 годині за київським часом, а пряму трансляцію гри можна подивитися за наступним посиланням:

http://www.ekonomac.com/prenos-uzivo/

Особисто мені буде цікаво глянути цю гру у першу чергу через те, що не кожного дня українські команди грають з грандами світового футзалу. Також, чого вартує у складі іспанської команди Рікардіньо. За фінтами цього футзаліста спостерігати завжли цікаво.

Щодо нашої команди, то вона теж оновила склад. Але, й при цьому у складі “Продексіму” залишилися лідери, якими є: Микола Білоцерківець, Фумаса, Роніньо, Крило Ципун, Олексій Фетько, Віталій Скорий. Поповнили у міжсезоння команду з Херсону Клаудіньо, Петро Шотурма, Ігор Корсун.

Також читайте:   ЧС-2021. Група «Е». Парагвай – Іспанія – 0:4

Нагадаю, ще жодного разу українська команда не змогла пробитися до фіналу чотирьох найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу.

Вболіваємо за українську команду разом, а насамкінець, пропоную ознайомитися з розкладом нашої команди на цей турнір, який, нагадаю, походить на майданчику сербського “Економацу”:

1 тур. 03.10. 19.00. “Інтер” — “Продексім”
2 тур. 04.10. 21.30. “Економац” — “Продексім”
3 тур. 05.10. 19.00. “Продексім” — “Хрудім”

До елітного раунду вийдуть по три найсильніші команди з кожної групи шляху А та переможці кожного квартету шляху В. В елітному раунді 16 клубів розіб’ють на чотири групи, переможці яких отримають перепустки до фінальної частини. Терміни проведення еліт-раунду: 13 – 18 листопада 2018 року. Жеребкування відбудеться 14 жовтня.

Після гри очікуйте звіт від футзального експерта – Артема Терентьєва.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*