Розгромна поразка від “Володимира” - Блог про Львів

Розгромна поразка від “Володимира”

Володимир - Галицька здоба

Після перемоги у минулому турі над «InterbetonBud-Rivne-112», на цей раз на «Галицьку здобу» очікував виїзний поєдинок проти «Володимира» з Тиврова, який свої матчі проводить у Вінниці.

Розпочали цей поєдинок краще господарі майданчику. З перших хвилин гри місцева публіка, якої зібралося у СК «Нокаут» достатньо таки багато, погнала свою команду вперед.

Небезпечно пробивали Вадим Чернега та Юрій Онищук, але воротар «пекарів» Андрій Жук був на місці. Ближче до середини першої 20-ти хвилинки «Галицька здоба» гру вирівняла. Два моменти мав Микола Лещишин, але відкрити рахунок у грі так і не зумів.

На 7-й же хвилині «Володимир» заробив суперечливе пенальті. Гравця команди-господарів збили на лінії штрафної, судді ж вважали що в штрафній «пекарів». Суперечки наших гравців ні до чого не привели. До позначки підійшов Вадим Чернега й влучив у штангу (!).

«Пекарі» зрозуміли, що пахне «смаженим» й активізувалися. Хороші нагоди відзначитися мали Сергій Тригубець, Олександр Хлюбко та Павло Миколюк.

Не забиваєш ти, заб’ють тобі. Вкотре це правило спрацювало на 11-й хвилині, коли гравець «Володимира» Костянтин Мазур вдало замкнув передачу своїх партнерів – 1:0.

Не встигли «пекарі» зрозуміти що сталося, як помилкою Андрія Жука скористався Вадим Чернега – 2:0.

Також читайте:   Сергій Семенов - бронзовий призер Кубка світу з біатлону

Тут же «Галицька здоба» зняла воротаря й випустила у футболці п’ятого польового Євгена Бугайчука.

Проте, й це не принесло дивідендів. Свої моменти (Микола Богданов, Назар Яцищин Микола Лещишин, Павло Миколюк) наша команда марнувала, натомість суперник огріхи в обороні не пробачав.

Як наслідок, до кінця першого тайму «червоно-жовті» отримали у свої ворота ще 4 голи – 6:0.

З початком другого тайму малюнок гри на майданчику кардинально змінився. Господарі грали від оборони, а «Галицька здоба» переважно завдяки п’ятому польовому гравцю намагалася відігратися.

Свої три голи «пекарі» таки заб’ють:

На 34-й хвилині вдало розіграш з п’ятим польовим гравцем замкнув граючий тренер нашої команди, а на 37-й вже своїми індивідуальними діями відзначився Олександр Хлюбко. Ще один гол гравці «Володимира» забили у свої ворота.

Але, це лише була ложка дьогтю в діжці меду. Пропустила наша команда не менше, а 4 (!) голи.

Це був не день «Галицької здоби».

10:3 – перемога «Володимира».

Склад нашої команди в цій грі: Жук (Шуптар) – Хлюбко, Лещишин, Богданов, Тригубець, Миколюк, Яцишин, Павлюх, Бугайчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*