«Галицька здоба» розписала результативну нічию з «Дунаївцями»

Галицька здоба - Дунаївці

Вчора, 17 січня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбувся черговий поєдинок у рамках Другої ліги України.

Львівський футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся з МФК «Дунаївці».

Краще цей поєдинок розпочала наша команда, яка вже у дебюті гри могла відкрити рахунок. Але, з ударами Назара Яцищина та Павла Миколюка кіпер гостей впорався на відмінно.

Проте, на 5-й хвилині й він був безсилим, коли з лівої ноги добре до м’яча приклався Микола Лещишин – 1:0. Тут же граючий тренер нашої команди Сергій Тригубець втрачає момент щоб подвоїти рахунок у грі.

Ближче до середини першої 20-ти хвилинки гості гру вирівняли, а потім і взагалі перехопили ігрову ініціативу. У найближчі п’ять хвилин, «Дунаївці» не використали п’ять (!) класних моментів щоб відзначитися, але то воротар «пекарів», то стійка зіграли за нашу команду.

Плюс, досить швидко «червоно-жовті» заробили п’ять командних фолів і будь-який наступний фол міг стати фатальним. Ситуація на паркеті не змінювалася й Сергій Тригубець вже подумував взяти тайм-аут і почати грати з п’ятиим польовим, але не встиг.

Андрій Беженар влучно пробив із-за меж штрафної і, таким чином, вирівняв рахунок на табло.

Після голу тайм-аут таки було взяло після якого Микола Лещишин вийшов у футболці п’ятого польового. Але, й ця тактика не допомогла зупинити «Дунаївці», які за хвилину до свистка на перерву вийшли вперед.

Після виходу два в один відзначився Денис Хандій.

Саме за мінімальної переваги команди гостей суперники й пішли на перерву.

Також читайте:   Кубок України. Підсумки «Фіналу чотирьох»: чому виграв «Ураган»?

Початок другої 20-ти хвилинки знову розпочала краще наша команда. Найактивнішим у ці хвилини у складі «пекарів» був Назар Яцишин, який спершу перевірив воротаря «Дунаївців», а потім стійку.

Активність нашої команди була винагороджена на 8-й хвилині другого тайму. Андрій Жук вдало вкинув «шкіряного» на Сергій Тригубця, той відпасував на Богданова й Коля могутнім ударом здалеку вирівняв цифри на табло.

Минає ще дві хвилини й «Галицька здоба» знову забиває – двічі поспіль. Героєм цих епізодів став Назар Яцишин, який оформив дубль – 4:2.

Негативом у ці хвилини став знову ж таки п’ятий командний фол. «Пекарі» не встигали за гравцями «Дунаївців» і часто фолили.

Боязнь помилки згодом переросла й у пропущені голи у наші ворота. Протягом хвилини злим генієм для «пекарів» став Володимир Монарстирський, який спершу відзначився ударом здалеку, а згодом відправив м’яч у пусті ворота – 4:4.

На цьому команди не зупинилися й влаштували відкритий футзал. Моменти виникали біля обидвох воріт. Денис Хандій влучає у штангу, Сергій Тригубець втрачає мега момент, влучивши також у штангу. Тут же Андрій Жук рятує від неминучого голу.

Намагаючись здобути перемогу «головний» «пекарів» взяв тайм-аут і пішов у бій з п’ятим польовим, але безрезультатно.

У цей вечір команди награли на бойову нічию – 4:4.

Склад нашої команди в цій грі: Жук, Шуптар, Лещишин, Хлюбко, Сивак, Богданов, Миколюк, Партика, Стефнаків, Тригубець, Яцишин, Павлюх

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*