Воробус на виборах: робота чи як поїсти? - Блог про Львів

Воробус на виборах: робота чи як поїсти?

Вибори-2019

Нарешті Воробус добрався до комп’ютера й вже зараз спробує порадувати наших читачів новими публікаціями.

Звичайно, що головною темою тижня та й місяця, загалом, залишаються вибори. Хто стане президентом України? Це питання цікавить фактично кожного нашого громадянина.

Я ж поки що розповім про чергові приколи на виборах. Не дуже люблю писати про політику, але приходиться.

Отже, як я вже зазначав у вчорашньому пості, подібних виборів як цьогорічні я ще не мав ніколи. Нічого проти людей, які працюють зі мною та з моїми друзями я не маю, але ж треба якось поводитися більше серйозніше.

Що не так? Уявіть собі, приходжу на виборчу дільницю на збори й перше питання, яке підняли люди на порядок денний – це не організація виборів, а що ми будемо їсти. Цирк на дроті – я на плоті. Думаю, про «хавчик» можна було би поговорити в кінці.

Та й, якщо чесно, що там з тією їжею розбиратися. Якщо Воробус – холостяк може собі зробити поїсти, то що інші, тим більше старші жінки це не зроблять?

Ні, треба всіх понервувати, думати, гадати, а потім, коли приходиться до справи сказати що нічого не знаю, я взагалі лише радила.

Потішила мене одна бабуся, яка ще щось за союз згадувала, як було колись. Союзу давно нема й вибори там якщо і були, то невідомо які.

Також читайте:   Навіщо нам гуманітарна допомога від Росії?

Думав такі приколи на дільниці лише у мене, але ж ні. У Воробуса друзів є також дані проблеми. Люди збираються на ДВК й одразу ж першим постає питання, а що ми будемо їсти?

Чесне слово, як голодний край якийсь. Хоч бери й проси родичів наготувати всім їсти й привезти перше, друге, третє, компот і так далі.

Тепер розповім про власний рецепт «хавчика» від Воробуса.

Отже, зранку в неділю всім членам ДВК треба бути на дільниці не пізніше 7 години ранку. Розумію, важко зранку їсти, але реально нормально поласувати й до обіду нікого не тошнити.

Вже в обід можна або замовити обід, скинувшись за день-два до цього по кілька гривень й вам його принесуть. Але, як це скинутись? Не може ж уся дільниця піти їсти. А відпускати людей хто буде?

Як варіант взяти з собою сиру, насмажити вареників, зварити кілька сосисок, зробити канапки й так далі. Ну, що 14-15-ть членів не можуть організуватися? Маю досвід походів у гори, то ми ще не так виживали. Бувало три дні блукали й виживали на сухому пайку. Що не дасте ради тут один день?

Найголовніше під час їжі – це гарячий чай. Чайник в руки, чай, цукор і вже життя вдалося. Їсти не виборах це не головне.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*