Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» – СК «Городенка». Післямова - Блог про Львів

Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» – СК «Городенка». Післямова

Післямова

Після гри, в якій команда з Франківщини перемогла “пекарів” – 7:1, гравці поділилися враженнями:

Андрій Сімка, гравець СК «Городенка»

– Вітаємо з перемогою, Ваші враження від гри?
– Дякую, враження лише позитивні. Перемога далася нам не легко, «Галицька здоба» – хороша команда, ми серйозно готувалися до цього протистояння, передивлялися попередні матчі суперника. Дякую хлопцям за жагу до перемоги і вболівальникам, які сьогодні приїхали нас підтримати.

– За рахунок чого вдалося перемогти?
– За рахунок бажання та командних дій. Налаштування на грe відчувалося як по дорозі до Львова, так і вже згодом на майданчику. Ми дуже хотіли перемогти.

– Андрій Сімка свого часу не один рік пограв в Екстра-лізі, як Вам змагання Другої ліги України?
– У змаганнях бере участь 32 команди, у кожній групі є свої фаворити, є багато класних команд, прогнозується серйозна боротьба у кожному матчі. Турнірний шлях буде важким, тому кожна перемога на вагу золота. У нашої команди завдання на цей турнір максимальні, тому будемо рухатися вперед, тільки до перемоги.

– Сьогодні у палаці спорту «Галичина» було шумно. Як Вам атмосфера?
– Слідкую за «Галицькою здобою» давно, адже тут грає Сергій Тригубець з яким ми товаришуємо і неодноразово зустрічалися пліч-о-пліч на майданчику. Завдяки хорошій роботі мас-медіа дивлюся не лише як грає команда, а й як готується до гри, як вболівають фани. Ми знали куди їдемо, тому не дивуйтеся що і СК «Городенка» привезла свої вболівальників. Я би сказав, що гра була на рівні Екстра-ліги.

Також читайте:   Куди не поїдь, а менталітет видасть?

Святослав Гірний, гравець ФК «Галицька здоба»

– Поразка – 1:7. Поразка заслужена?
– Звичайно, що розчаровані поразкою. Проте, варто визнати, у даній грі суперник був кращим за нас. Чому програли? Мабуть тому, що цього тижня не було тренування і не вдалося як слід підготуватися до гри.

– Склалося таке враження, особливо в 1 таймі, що багато із футзалістів нашої команди перегоріло.
– Я не можу погодитися з цією тезою. Так, це перша гра в 2 лізі, для багатьох хлопців вона стала дебютною у подібного роду змаганнях, а невпевнено грали у першому таймі, бо приглядалися до суперника. У другій же двадцятихвилинці вже намагалися відігратися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*