УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви» обмінялися перемогами з «Донбасом» - Блог про Львів

УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви» обмінялися перемогами з «Донбасом»

Великий хокей у Новояворівську

Незважаючи на те, що хокейний клуб «Галицькі Леви» не виступає у дорослому чемпіонаті УХЛ, автор цих рядків за гру справжніх мужчин не забуває.

Команда у Новояворівську є й виступає вона у чемпіонаті УМХЛ U-16.

І варто сказати, що молоді «леви» ведуть боротьбу за золото першості. Цих вихідних наша команда проводила два стратегічні поєдинки проти свого головного конкурента за пальму першості «Донбасу».

Як завершилися ці матчі, на якій сходинці в турнірних перегонах зараз перебувають «Галицькі Леви» та багато іншого читайте далі.

У суботу та неділю у Новояворівську було дуже «гаряче». Зустрічалися два лідери УМХЛ U-16: «Галицькі Леви» та «Донбас». В обох колективів до очних матчів у Новояворівську було по 34 залікові пункти.

Відзначимо, що у Дружківці команди обмінялися перемогами. Тим самим домашні поєдинки для «Галицьких Левів» були надзвичайно важливими з турнірної точки зору, і у разі двох перемог дозволили б відірватися від донецької команди.

Також читайте:   «Карпати» в УПЛ: букмекер назвав шанси львів’ян повернутися в еліту

У суботньому поєдинку перемогу святкували «хижаки» в основний час гри. А от у недільному матчі глядачі на льодовій арені Новояворівська стали свідками запеклого двобою. Менш ніж за хвилину до завершення третього періоду Андрій Романенко зрівняв рахунок, щоправда це не допомогло нашій команді здобути підсумкову перемогу.

У серії післяматчевих штрафних кидків вправнішими виявилися наші гості. Таким чином 3:4 перемога «Донбасу». Після цих матчі в активі «Галицьких Левів» 38 очок, у донецького «Донбасу» – 36. Проте підопічні Віталія Шляхлва мають на один зіграний матч менше. Замикає чільну трійку «Білий Барс» з 24 очками.

Наступні поєдинки у чемпіонаті будуть зіграні 1 та 2 лютого у Києві. «Крижинка» прийматиме «Галицькі Леви», а «Сокіл» зіграє з ХК «Придніпровськ».

18.01.20. УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви»: «Донбас» 4:2 (2:0; 1:1;1:1)
19.01.20. УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви»: «Донбас» 3:4 Б (1:1;0:1;2:1;0:1)

Насамкінець додамо, що матчі плей-оф розпочнуться у березні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*