Воробус, коронавірус і панічні настрої після Європи - Блог про Львів

Воробус, коронавірус і панічні настрої після Європи

Коронавірус

Тема коронавірусу думаю зараз хвилює не одну людину. Це стосується не лише України, а й Європи. Хоча, про Європу окрема мова.

Ледь не кожного дня з’являється нова інформація. Я довго мовчав, але вирішив висловити й свою точку зору. Тим більше, що у мене такий стиль життя, що я багато подорожую й маю з чим порівняти.

Зосереджуся на кількох моментах:

1. Виліт зі Львова.

Заходжу в аеропорт, готуюся що мене будуть перевіряти на факт підвищення температури тіла. Натомість кажуть знімати взуття. Питаю для чого? Відповіді не дочекався. «Проходьте й все».

2. Приліт до Польщі.

Хтось недавно розповідав що у сусідній до України країні виявили коронавірус. Як виявилося згодом, це була неправдива інформація. Жодного повідомлення як під час польоту, так і в аеропорті Гданська чи на виході з нього не було. Люди спокійно проходять контроль, ніхто нікого не перевіряє.

3. Подорож по Європі.

У подальшому на місці не сидів і цікаво було глянути як далі реагують на можливий коронавірус. Дуже рідко можна побачити когось у масці, а за розмови й взагалі мовчу.

4. ЗМІ.

Особливо це стосується інтернету. Автор цих рядків не є лузер, має гаджет і часто читаю що там пишуть українські ЗМІ. А там, вибачте за слово, хтось перднув і вже треба кинути ці заголовки в соціальну мережу фейсбук. У нас країна і так у війні, а тут ще й паніку треба навести на людей. Та вистачить піаритися на біді!!!

Тому, якщо щось читаєте, то раджу декілька разів перевірити чи ця інформація правдива.

Також читайте:   Вихід з френдзони

5. Виліт назад.

Знову заходжу в аеропорт, зі мною велика кількість туристів. Вони летять до Львова. Питаю поляка, а чому ви не перевіряєте температуру? Питає, а що в Україні у вас є офіційно коронавірус? Ні. А чому тоді перевіряють?

6. Приліт до Львова.

На виході з літака я побачив, що у нас дійсно панічні настрої. Багато хто у масках, міряють температуру, неохоче спілкуються між собою. І це при тому, що літак не з Італії, не з Китая, а з Польщі.

7. Друзі й коронавірус.

А далі слова моїх знайомих вбили мене на повал. Дехто мені писав що зі мною не зустрінеться, чи безпечно зі мною спілкуватися, хтось буде після 14-ти днів. Та ви що взагалі?

А ще у Львові на публіку почали мити тролейбуси, маршрутки. Питання, а що колись їх не треба було мити? Гроші видиліли на боротьбу, а де інформація в інтернеті та по телебаченню що це таке і з чим це їсти?

Чому ніхто не говорить скільки у світі й Львові, зокрема, є хворих на СНІД, туберкульоз, свиняний грип? Чи це так? Неважливо?

Чому ніхто тільки зараз говорять, що треба займатися здоровим способом життя? А до цього що треба робити? Сидіти на стакані?

Від долі нікуди не втечеш, а ось друзів так і можна втратити як здоровий глузд. Майте трохи розум, бо це вже аж не смішно.

P.S. Коли дописував цей пост в інтернеті з’явилася інформація, що у Чернівцях виявили чоловіка з коронавірусом. Уявіть собі що буде далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Петро 03.03.2020 пише:

    Передбачають срач на тему “Порох винен! Не було б безвізу, не привезли б коронавірус з Італії.”…

  2. Arwenita 03.03.2020 пише:

    Воробусе, напиши, будь ласка, ще про маски. Вчора у районі жодної не було. Казали скрізь, що очікують поставок. Сьогодні в “Біомеді” 20 грн. за штуку. Звичайна, найпростіша одноразова! Геть здуріли люди…

  3. Stakeholder 03.03.2020 пише:

    Наскільки можна налякати суспільство неляканих ідіотів, парадокс. Купа нещеплених дітей в дитсадках – все спокійно, мають право. Епідемія кору, грипу ? – ну шо ж, буває. Заглушки в пасках безпеки? – та, шо там…від долі не втечеш!. Війна? – ну так то вже не перший рік, шо поробиш?!
    А ось до такого жаху як коронавірус, не готовий ніхто, рятуйся хто може!

  4. The Notorious B.I.G. 03.03.2020 пише:

    Горобе, ти свого часу так заспіртувався, що ніякий коронавірус до тебе невчепиться 🙂

  5. Старий пес 04.03.2020 пише:

    Потєгни си чвертку самугонкі від тогово коронавіруса. В нас до села така зараза сі не пробере, бо там всьі п’ют.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*