Гранд Ліга Львівщини. 5-й тур. Бойова нічия «Галицької здоби» та «Бастіону» - Блог про Львів

Гранд Ліга Львівщини. 5-й тур. Бойова нічия «Галицької здоби» та «Бастіону»

Пекарі перемогли

Сьогодні, на штучному полі ліцею імені І. Пулюя продовжилися змагання в найсильнішому дивізіоні Львівщини з футзалу. Зокрема, відбулися поєдинки 5-ого туру.

В одному з них зустрілися два претенденти на золото першості ФК «Галицька здоба» та MFC «Bastion».

Вже з перших хвилин цієї гри стало зрозуміло, що «зорепаду» голів не буде. Команди діяли дуже обережно й біля володінь, як Ігоря Пунди, так і Назара Савича моментів виникало обмаль. Значно веселіше стало ближче до середини першої п’ятнадцятихвилинки, коли чудові моменти втратили у «пекарів» – Станіслав Паньків, у «бастіонівців» – Віталій Багряк. Минає ще хвилина, як вже чудом не влучає із вигідної позиції Володимир Бобилєв. Суперник відповідає моментом від Володимира Гриника, але Ігор Пунда зіграв у цьому епізоді дуже впевнено.

Саме за «сухого» рахунку й завершилася перша половина гри.

Друга ж розпочалася із голу підопічних Ігоря Кудінова. Тривала 19-а хвилина гри, коли затяжна атака «Бастіону» завершилася влучним ударом Володимира Гриника – 1:0.

Не встигло табло відрахувати хвилину, як той же Гриник міг оформляти дубль, але чудо допомогло підопічним Сергія Тригубця не пропустити.

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Це футбольне правило вкотре спрацювало через дві хвилини. Атака «франківської» четвірки завершилася тим, що на ударну позицію вивели Паньківа й Станіслав не схибив – 1:1.

Також читайте:   Футзал. Кубок Зими. Курсанти 3:3, по пен: 3:4 Скриті таланти. Команда Воробуса програє

Далі ж розпочався відкритий футзал, за який так люблять цю гру вболівальники. Варто сказати, у цей період часу повне домінування на майданчику було в нашої команди. «Бастіон», так виглядає, фізично підсів й зосередився на захисті власних воріт лише зрідка контратакуючи. Хоча, не будемо кривити душею, й за такої гри «біло-сині» мали шанс на перемогу, але фарт був на нашій стороні.

З іншого ж боку саме цей фарт не дозволив «Галицькій здобі» святкувати четверту перемогу поспіль. У другій половині другого тайму, як мінімум, чотири стовідсоткові моменти не реалізували наші гравці. Ярослав Писько тричі та Володимир Бобилєв зобов’язані були виривати перемогу для своєї команди, але то каркас воріт, то голкіпер команди-суперника, який провів класний матч, були на заваді.

Підсумок гри – 1:1. Нічия, яка не задовольнила жодну з команд.

MFC «Bastion» – ФК «Галицька здоба» – 1:1 (0:0)

MFC «Bastion»: Савич – Коваль, Цимбаляк, Багряк, Косий, Іванишин, Любуська, Кузик, Гриник, Сікач

ФК «Галицька здоба»: Пунда – Данів, Стефнаків, Махинька, Єлфімов, Горбей, Бобилєв, Писько, Паньків, Лещишин, Кушецький, Москалик

Голи: Гриник, 19 – Паньків, 22

Попередження: Гриник, 13, Коваль, 18, Багряк, 29 – Махинька, 21, Москалик, 23, Стефанків, 26

Кращі гравці за версією пресслужби: Назар Савич – Ярослав Писько.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*