Що треба знати при встановленні вуличного світильника з датчиком руху - Блог про Львів

Що треба знати при встановленні вуличного світильника з датчиком руху

вуличне освітлення

Якісне вуличне освітлення значно підвищує комфорт та безпеку людей під час перебування на відкритих територіях. Встановлення вуличного світильника з датчиком руху – це найбільш оптимальне рішення при облаштуванні прибудинкових територій, вулиць та площ. Такі ліхтарі працюють в автоматичному режимі, що і використання їх полегшує, і витрати на комунальні послуги зменшує.

Особливості освітлювальних приладів

Ключовою відмінністю таких приладів від звичайних світильників виступає вмонтований інфрачервоний детектор руху. Чіп реагує на тепло, котре випромінює людське тіло. При фіксації підвищення температури на реле передається сигнал, завдяки чому освітлювальна техніка вмикається. Весь процес займає менше секунди. При покиданні людиною зони, що її охоплює детектор, прилад перестає світити.

Чому варто встановити вуличний світильник із датчиком руху

У встановлення датчика руху є кілька переваг:

  • економічність. Прилад працює не постійно, а лише тоді, коли в ньому є потреба. Це значно зменшує витрати на комунальні послуги. З автоматичними світильниками споживання електроенергії знижується аж до 80%;
  • довговічність. Оскільки експлуатація техніки обмежується короткотривалими періодами, це позитивно відбивається на терміні її придатності. Такі світильники служать суттєво довше, що робить їх купівлю фінансово обґрунтованим рішенням;
  • простота експлуатації. Нічого вмикати не потрібно, обладнання працює в автоматичному режимі. При цьому прилад вимикається сам, тому ситуацій, коли світло горить усю ніч, не буде;
  • підвищена безпека. При проникненні на територію злодіїв обладнання автоматично спрацьовує, що допомагає своєчасно виявити зловмисників. Крім того, наявність датчика руху дозволить власнику безпечно пересуватись по подвір’ю, оскільки світильник буде реагувати на кроки та освітлювати господарю шлях.

Де використовується таке освітлювальне обладнання

Як правило, послуги майстрів замовляють для встановлення датчика руху для освітлення:

  • дитячих та спортивних майданчиків;
  • паркових зон та пішохідних доріжок;
  • гаражів;
  • входів до під’їзду;
  • зовнішніх садових майданчиків, терас та ґанків;
  • територій поруч із промисловими об’єктами, котрі знаходяться під охороною.

Вуличний світильник із датчиком руху – це оптимальне рішення, якщо ви не хочете навпомацки шукати шлях чи вхід до будинку. Завдяки своїй надійності та економічності такі прилади стануть оптимальним рішенням при облаштуванні зон спільного користування та присадибних ділянок.

вуличний світильник із датчиком руху

Чи варто самому встановлювати світильник

Якщо виникає потреба виконати монтаж освітлювальної техніки, існує два способи вирішити цю проблему: зайнятись роботою самостійно чи викликати майстра. Найсуттєвіша перевага першого варіанта – це економія коштів. Втім, часто оплата послуг спеціалістів обходиться дешевше, оскільки:

  • без досвіду та інструментів можна вивести з ладу як електромережу, так і сам світильник;
  • втрачається час, котрий можна було б використати на корисніші речі;
  • існує ймовірність передчасного виходу техніки з ладу через неправильне встановлення.

Замовляючи послуги у досвідчених професіоналів, ви можете бути певні, що все буде зроблено швидко та без зайвих проблем. Кваліфіковані електрики прекрасно розбираються в особливостях роботи освітлювального обладнання від різних виробників. Таким чином, датчик працюватиме довго, а проблем із світильниками не виникатиме.

Професійне встановлення вуличного світильника з датчиком руху від Домслужби

Домова служба пропонує послуги із встановлення вуличного світильника у Львові та передмісті. Спеціалісти компанії приїдуть до вашого дому, квартири чи офісу точно у домовлений час, є можливість скористатись послугами у вихідні. Прайс фіксований, тому ви точно знаєте, скільки доведеться заплатити. На послуги надається 12-місячна гарантія, постійні клієнти отримують 10-відсоткову знижку.

Домова служба – швидка допомога у будь-яких побутових питаннях!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*