Воробус і COVID-19 - Блог про Львів

Воробус і COVID-19

COVID-19

Жовтень передав естафету листопаду, то ж діло потрохи йде до зими. Навіть бачив фото моїх фейсбучних друзів, які ходили в гори й там серйозно засніжило. На мить я поринув у спогади в минуле і подумав як же класно було в зимових горах.

Міркую що з роками я вже буду зменшувати кількість подібних подорожей. Хочеться комфорту, як не крути. Хоча, із нетерпінням очікую лижного сезону. Цікаво чи він буде, адже є сумніви.

Причина, думаю, відома – епідемія коронавірусу. Після деякої паузи з цією недугою, знову почалася паніка серед людей. Якщо колись ще так не було помітно хворобу, то зараз серед моїх друзів і знайомих є багато випадків «ковіда». То нюху нема, то смаку нема, то підвищена температура тіла, то соплі, то ще щось. Цікаво коли цей весь дурдом завершиться.

Мені дивно, що такі багаті країни як США, Китай, Японія чи та ж Великобританія з Канадою не можуть знайти вакцину. Пора би вже, скоро рік буде.

Та, це може буде колись, а поки що розповім про теперішню ситуацію в країні й у Львові, в тому числі. Вчора ваш автор був з робочим візитом у Луцьку. Якихось 150 кілометрів від міста Лева, а з масками там проблематично. У транспорті ще, так-сяк, хтось в них сидить, а ось на вулиці чи у магазинах – це проблематично. Я зайшов у СРК «Адреналін Сіті» у ній, то на мене там дивилися, як на навіженого. Можу собі уявити що робиться в тій же Одесі чи Харкові. Ось тому і кількість інфікованих зростає.

Також читайте:   Про створення власного клубу. Частина перша

Але, є й інша сторона медалі. Не одним коронавірусом зараз хворіють люди. Для прикладу, у вашого автора звичайна простуда, болить горло, тому можу десь і підкашлювати. А коли починаєш кашляти, то зразу на мене всі дивляться, як на зараженого «ковідом». Хоча, десь у підсвідомості у мене є така думка, шо перехворіють «китайською» всі.

Всюди той коронавірус, як же від нього втекти?

Не панікуємо, займаємося спортом (бігаю зранку, качаю прес, відвідую футбольні тренування, загартовуюся), їмо вітаміни й очікуємо на кращі часи. Є ж і без думок про коронавірус чим зайнятися. Як варіант, зателефонувати людям, яким ми мало приділяємо часу, прочитати книжку чи переглянути фільм.

Будьте здорові. Не кашляйте!!! Вже завтра очікуйте пости про грибний сезон. На них я теж нещодавно бував.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 02.11.2020 пише:

    вакцину вже винайшли, в багатьох країнах. але після того як її винайшли, вона має пройти декілька фаз випробувань, щоб довести свою безпечність і ефективність. Це якраз те чого бракує російській так званій вакцині, якраз тому жодна нормальна країна не кинулася її купувати.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*