Локдаун чи може “Лохдаун”? - Блог про Львів

Локдаун чи може “Лохдаун”?

Локдаун

Наступний же пост буде на тему філософії. Як наші читачі вже знають, люблю я подискутувати або ж порозмірковувати на ту чи іншу тему.

Таких зараз є багато. У першу чергу, що вартує згадати, так це клятий локдаун. Ну, все я розумію, хвороба, вірус, треба берегтися, зменшити кількість інфікованих, але для чого ж зачиняти все на глухий карантин?

Так, в генделику ще можна не посидіти, перекентуватися вдома і те, як були морози, аж просилися люди куди-небудь зайти погрітися. А що нашій владі зробили продавці непродовольчих товарів?

Захотів Воробус посмажити на вулиці ребра, все є окрім сірників та одноразового посуду. Зайшов у супермаркет, а відділ, де продаються вищеперелічені штуковини, зачинений. Чому молоко купити можна, а сірники ні? Воробус, для прикладу, має вдома газову колонку, плитку, то що я маю йти до сусідки або з робити, як Прометей аби запалити вогник? Дурдом-веселка.

А шкарпетки? Вже другий тиждень ходжу в подертих. Вдома і на роботі, то ще не видко їх, а в гостях? Так акуратно все прикривав, бо, думаю, скажуть, що якийсь жебрак. Коньяк купити може, а шкарпеток немає.

Також читайте:   Карантин в Україні. Ситуація в Сумах

Та й про сусідку чи дівчину, хто її має. А ви думаєте можна купити презервативи у супермаркеті? Та яке, теж під забороною. А сусідка хоче вже і що тоді? Наробити їй дітей? Знаю, можна піти в аптеку, але це дуже «палевно».

Тепер я прекрасно розумію людей – приватних підприємців. Що ти можеш продати, коли все зачинено? Локдаун…

Тим часом алкогольні напої придбати можна, мобільні телефони також, а труси ні. Знову ж таки підеш до дівчини, почнеш роздягатися, а труси подерті? Зразу відправить додому.

Жарти жартами, але якась фігня з цим карантином. Одні заклади працюють (приклад – Буковель), а інші мають страждати.

Добре, що є друзі, з якими можна посидіти, десь поїхати, а то б помер зі скуки й депресії.

24 січня локдаун завершується й, як стало відомо, його продовжувати не будуть. Слава богу. Побачимо якими будуть показники захворюваності. Щось мені здається змін суттєвих не побачимо. Люди вже якщо й хворіють, то про це нікому не кажуть.

Даний же пост завершу словом «Тримаймося»….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*