Як Воробус був у Буковелі, який зараз у “червоній” зоні - Блог про Львів

Як Воробус був у Буковелі, який зараз у “червоній” зоні

Буковель 2021

Наступний же пост буде присвячений темі карантину й відпочинку на Буковелі. З 26 лютого Івано-Франківську область внесли до так званої «червоної» зони. Тому, всі генделики в «буці» зачинили, по слухах на в’їзді у, згадувану вище область, стоять блокпости, всі перевіряють, нікого не впускають.

Я люблю ризикувати, то ж вранці суботи я з компанією взяли автомобіль і поїхали на Буковель. Цікаво було глянути, а як же там дотримуються карантину й чи справді там є загроза заразитися коронавірусом.

Що з цього вийшло читайте далі.

Виїхали ми зі Львова близько 3 години ночі. Львівську область ми минули достатньо швидко. Жодних постів чи патрулів ми не бачили. І лише коли доїхали в район Рогатина, то побачили патрульну машину. Проте, вона собі стояла, мигала й ніхто не перевіряв наш транспортний засіб. Та, якщо чесно, й інші «рухомі» склади ніхто не зупиняв.

Так виглядає, що на Буковель можна було завезти кілька автобусів. Ось тобі й «червона» зона. Приїхали до місця призначення, людей дійснпілйо було обмаль. Все-таки, паніка робить своє.

Швидко перекусивши, ми попрямували на прокат. Там, до слова, людей теж було небагато. Працівники прокату були у масках, біля стійок стояли антисептики.

Також читайте:   Щорічний «чекап» організму: які аналізи потрібно здати?

Виїжджаємо на трасу. На витягах жодних обмежень немає. Відпочиваючі сідають по чотири людини на витяг, масок ніхто не надіває.

Генделики. Вони працюють лише на винос. Але, це, мабуть, ще краще чим сидіти всередині. Власники поставили біля входу столи на вулиці, ти береш собі їсти і зразу там їси чи вживаєш спиртні напої.

У туалет можна зайти також без проблем.

Все ніби добре, але це не так. Після обіду відпочивальників побільшало й вже потім на прокаті багато хто ходив без масок. Хоча, це виключно проблеми людей. Побавлюся також у плітки. Казала згодом жіночка до якої ми заїхали на вечерю, що в неї зараз гостюють відпочиваючі з Молдови, то їх зупинили на блокпості й перевіряли документи. Молдавани мали тести на «корову» й вони собі поїхали далі.

Щодо нашого екіпажу, то назад ми поверталися без проблем. Блокпосту на нас було далеко… Ось вам і «червона» зона. Їдь хоч кусок верблюда вези. А ви кажете Буковель?

Висновок – всім по… коронавірус. Реалії…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*