Найпоширеніші проблеми з Айфонами - Блог про Львів

Найпоширеніші проблеми з Айфонами

Найпоширеніші проблеми з Айфонами

iPhone завжди був і на сьогодні залишається омріяним телефоном багатьох молодих людей. Купивши такий, Ви намагаєтесь його берегти. Та все ж трапляються різні “трабли”, коли Ви будете змушені звернутися до сервісного центру.

Спеціалісти сервісного центру https://icracked.com.ua називають 8 найпоширеніших проблем зі сучасними айфонами.

  1. iPhone падає. Найчастіше люди ламають свій iPhone, коли він випадає з кишені або сумки. Зазвичай розбивається екран, або певним чином пошкоджується корпус. Пошкодження варіюються від чогось такого простого, як подряпаний екран чи інші косметичні проблеми, до розбитих або потрісканих екранів, зламаних кнопок і відсутності звуку.
  2. Подряпаний корпус. З роками виробники покращили корпус iPhone, але якщо Ви наполягаєте на тому, щоб не використовувати футляр, то Вам слід очікувати повсякденного зносу.
  3. Пошкодження iPhone водою. Коли iPhone потрапляв у воду, раніше це часто не підлягало ремонту. Нові версії iPhone виявилися більш водостійкими, оскільки деякі користувачі повідомляють про повне занурення, яке не завдало жодних збитків.
  4. Екстремальні температури. Навіть якщо залишити телефон у бардачку авто, температура в машині протягом тривалого періоду може підвищитися і завдати непоправної шкоди iPhone. Надзвичайно низькі температури також можуть спричинити пошкодження екранів та чутливих внутрішніх компонентів. Не залишайте телефон на морозі або під прямими сонячними променями, і те, і інше може угробити Ваш iPhone.
  5. Пил і бруд всередині iPhone. Дрібні частинки пилу можуть потрапити в iPhone і спричинити передчасне виведення плати з експлуатації та дрібних електронних компонентів. Тому або носіть чохол або приносьте телефон на очистку спеціалістам.
  6. Зігнутий iPhone. Деякі користувачі повідомляють, що їхні iPhone зігнулися після того, як їх поклали в кишеню. Проблема в тому, що iPhone, як і інші смартфони, тонкий і виготовлений з металу та скла. Це робить пристрій легким та зручним, але це також означає, що навіть помірний тиск на будь-який кінець може привести до вигину пристрою.
  7. Пошкоджена пам’ять. Вода, екстремальні температури або падіння, згинання або інший механічний тиск можуть призвести до поломки пам’яті. У деяких випадках це вирішується заміною плати, до якої приєднана пам’ять, але це залежить від моделі та типу пошкодження.
  8. Швидкий розряд акумулятора. Існує безліч відео, які показують, як замінити акумулятор iPhone, однак, якщо Ви помилитеся, можете завдати більшої шкоди iPhone. Краще зверніться у спеціалізований сервіс (у центрі Львова такі сервіси є на кожному кроці – шукайте логотип з надкушеним яблуком, у Харкові, якщо цікавить – ремонт iphone Харків).

За матеріалами сайту: Ремонт айфонів у Харкові.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*