Необхідний мінімум електроінструменту для домашнього майстра - Блог про Львів

Необхідний мінімум електроінструменту для домашнього майстра

електроінструмент для домашнього майстра

Незалежно від стану будинку або квартири рано чи пізно відбуваються різні поломки, для швидкої ліквідації яких необхідно мати хоча б мінімальний набір інструментів. Адже забити цвях або підкрутити болт голими руками навряд чи у кого-небудь вийде.

Майстри, які звикли робити все своїми руками потребують якісного електроінструменту. Купівля великого арсеналу інструментів зазвичай обходитися досить дорого, тому перш ніж сходити у магазин будівельних інструментів та принести в будинок електродриль або лобзик, врахуйте частоту їх використання, а також визначте місце зберігання для своїх «девайсів».

Для початку необхідно мати стандартні ручні інструменти, які не вимагають особливих навичок і умінь: молоток, кілька різних викруток, плоскогубці, ножівка, набір гайкових ключів або як мінімум розвідний ключ, кусачки, будівельний ніж, рулетка. Для мінімізації кількості інструментів бажано вибирати універсальні моделі, наприклад, молоток з обценьками, або плоскогубці з функцією кусачки. Необхідні й супутні витратні матеріали: цвяхи, ізоляційна стрічка, клей, хомутики, заглушки та інші матеріали, які зможуть виручити в непередбачених ситуаціях. У будь-якому спеціалізованому магазині можна з легкістю знайти невеликі готові універсальні набори інструментів в зручних валізах

Також читайте:   Муки ремонту: яку стелю обрати?

Більш господарські власники будинку в арсеналі домашнього інструменту обов’язково повинні мати універсальний електродриль. Сьогодні на ринку є безліч компактних моделей (дротових або на акумуляторах), функціоналу яких досить для мінімальних домашніх робіт. Дриль на акумуляторах зручний і мобільний, але їх термін служби невеликий. Тому краще віддати перевагу моделі з живленням від мережі 220 Вольт. Додаткові насадки дозволяють використовувати дриль як перфоратор, викрутку, для шліфування або перемішування будівельних сумішей та ін. Універсальні моделі не користуються популярністю у професіоналів, але для вирішення мінімальних побутових проблем вони цілком згодяться.

Крім дрилі в будинку бажано мати болгарку, електричний лобзик, шуруповерт, не завадить і паяльник. Більш «просунутим» господарникам може навіть знадобитися купити електрозварку. Список електроінструменту для будинку можна продовжувати і далі при наявності вільного місця в будинку і достатніх коштів. Також бажано навчитися всім цим користуватися.

У будь-якому випадку, який би інструмент Ви не вибирали, не женіться за дешевизною. Краще заплатити трохи дорожче і вибрати більш якісні моделі, ніж потім витрачати кошти на ремонт або купівлю нового.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*