4 криптобіржі, які збережуть Ваші біткойни у безпеці - Блог про Львів

4 криптобіржі, які збережуть Ваші біткойни у безпеці

біткойн

Коли Ви купуєте криптовалюту, важливо робити це безпечно. Тому що це все ще нова та нерегульована галузь. У той час, коли майже всі банківські або брокерські рахунки мають страховку та інші засоби захисту для забезпечення безпеки Ваших грошей, цього не можна сповна сказати про обмін цифрової валюти. Ми виділили кілька бірж з топ-10 бірж криптовалют з огляду на їх безпечність, про що читайте далі.

Деякі гучні зломи бірж показали, наскільки легко втратити гроші. Одним із прикладів є Mt.Gox. Ще у 2014 році було вкрадено близько 850 000 біткойнов на суму близько 450 мільйонів доларів. З тих пір відновлено менше третини з них.

Це одна з основних причин, по якій безпека часто викликає велику стурбованість при купівлі цифрових валют. Якщо Ви плануєте інвестувати у криптовалюту, рекомендується переконатися, що Ви використовуєте біржу, яка добре захищатиме Ваші інвестиції.

Що робить обмін більш безпечним?

Більшість великих криптовалютних бірж мають добрі програми безпеки. Захист на рівні користувача, такий як двофакторна аутентифікація (2FA), досить стандартний. Коли Ви активуєте двофакторну аутентифікацію, Вам потрібно буде надавати додаткову інформацію при вході в систему, наприклад код, який Ви отримаєте по SMS.

Знайдіть кращого біржового брокера серед цих кращих. Якщо Ви шукаєте спеціальну пропозицію для реєстрації, адекватну підтримку клієнтів, нульові комісійні, інтуїтивно зрозумілі мобільні додатки або багато іншого, Ви напевно знайдете біржового брокера, який задовольнить саме такі Ваші торговельні потреби.

Також читайте:   Який зараз стан справ із цінами

Але користувачам слід шукати і таку біржу, яка зробить все можливе, щоб зберегти їх біткойни й інші валюти в безпеці. Ось три додаткових заходи безпеки, на які слід звернути увагу:

  1. Страхування. Коли Ви кладете гроші на банківський рахунок, він зазвичай застрахований FDIC, захищаючи його від крадіжки або банкрутства банку. Кріптобіржі не мають страховки FDIC. Але біржі, серйозно ставляться до безпеки, надають додаткову страховку для вашої криптовалюта. Таким чином, якщо він буде вкрадений з біржі, ви можете отримати компенсацію.
  2. «Холодне» зберігання. Біржі необхідно зберігати деяку валюту в так званому «гарячому сховищі», що означає, що вона постійно доступна онлайн. З точки зору безпеки Вам потрібна біржа, яка зберігає більшість активів У «холодному» сховищі. Це означає, що воно не в мережі, часто закрите та фізично важкодоступне.
  3. Програма Bug Bounty. Ідея Bug Bounties полягає в тому, щоб закликати незалежних експертів з безпеки, також іменованих «етичними» хакерами, знайти вразливості у системі. Біржі пропонують за це значні винагороди, тому люди будуть повідомляти про недоліки безпеки, а не використовувати їх для чогось злочинного.

Ось чотири кращих криптовалютні біржі, які, думаю, роблять у цьому плані все можливе:

  • Gemini
  • Coinbase
  • Binance
  • Crypto
Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*