Чемпіонат ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» сильніша за «A-Z Techno» - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» сильніша за «A-Z Techno»

Перемога над A-Z Techno

Вчора, 15 червня, наша команда провела свій черговий поєдинок у рамках кваліфікації літнього чемпіонату ОАКЛ. Суперником «пекарів» став колектив «A-Z Techno».

Це був 11-й поєдинок суперників. У попередніх 10-ти, 8 перемог здобули гравці ФК «Галицька здоба», одну перемогу гравці «A-Z Techno». Ще в одному матчі переможця так і не було виявлено.

Забігаючи наперед зазначимо, що у вчорашньому матчі «вікторію» здобули «червоно-жовті» з рахунком – 5:2.

Довго запрягати підопічні Сергія Тригубця не стали й вже на 3-й хвилині рахунок у матчі було відкрито. Це сам граючий тренер «пекарів» немов на блюдце виклав «булочку» Ковалю й Андрій не міг не схибити – 1:0. У наступній атаці міг забивати Ігор Кушецький, але після його удару вдало зіграв кіпер «азистів».

До речі, у складі номінальних гостей найактивнішим був не старіючий Костянтин Деревльов. Як тільки він отримував «шкіряного», одразу ж виникала загроза воротам «пекарів». Зокрема, на 7-й хвилині після його пасу міг забивати Юліан Клюс, але чудом не влучив у ворота. Відповідь нашої команди була миттєвою. Знову асистентом виступив Сергій Тригубець, а відзначився Володимир Бобилєв – 2:0.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Фанат-2 3:1 Фест (Воробус вдало дебютує)

Під кінець першого тайму команди обмінялися голами. Спершу класним ударом зі штрафного відзначився гравець «A-Z Techno» Назар Каспришин, але невтомний Сергій Тригубець знову збільшив перевагу в грі до двох голів для своєї команди.

За рахунку 3:1 на користь ФК «Галицька здоба» команди й пішли на відпочинок.

Після нього глядачі, яких біля майданчику «Знесіння» зібралося достатньо таки багато, побачили багато боротьби, «зарубу» останніх хвилин, яка ледь не завершилася масовою бійкою, три голи від команд (у «пекарів» відзначилися Роман Москалик та Павло Стегніцький, у «азистів» – Костянтин Деревльов) й четверту поспіль перемогу нашої команди у літній першості ОАКЛ.

ФК «Галицька здоба» – «A-Z Techno» – 5:2 (3:1)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Дзюба, Данів, Бішко, Москалик, Махинька, Кушецький, Коваль, Бобилєв, Яблонський, Паньків, Стегніцький, Тригубець

A-Z Techno»: Кінаш, Клюс, Карачевський, Поліванов, Корпесьо, Деревльов, Ощудляк, Каспришин, Шеремета, Яворський

Голи: Коваль, 3, Бобилєв, 10, Тригубець, 21, Москалик, 25, Стегніцький, 34 – Каспришин, 17,
Деревльов, 40.

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Тригубець – Віктор Поліванов.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*