Робити чи не робити фото у стилі “NEW”? - Блог про Львів

Робити чи не робити фото у стилі “NEW”?

Фото у новому стилі

Не дуже люблю писати на такі теми, але доводиться. Люди їх читають, а ще більше цікаво почути думку кожного про дану проблему. Хоча, це як сказати чи це проблема, чи це реалії сьогодення?

Фото у стилі «New». Як ви би думали, що це таке? Пояснюю, це коли дівчина фотографує себе абсолютно голою або свої інтимні органи й відсилає ці фото у месенеджер, на вайбер, на пошту тощо коханому чоловіку. Саме таким чином пасія хоче завести свого «бойфренда» аби він приїхав, зробив «справу» та й, зрештою, не думав про когось іншого. Влітку дане діло частішає.

Не сперечаюся, роблять подібні речі й хлопці. Щоправда, фотографують вони своє достоїнство, а не себе голого. Знаю, спитаєте чи Ваш автор робив подібні речі своїй пасії? Та ні, для чого? Вважаю, що краще таки показувати свого «малого» на живо.

Спробуємо виділити «плюси» та «мінуси» подібного фото.

Отже, якими є «плюси»?

Ну, фото дійсно може завести партнера, показати що кохана людина на тебе чекає, хоче з тобою займатися коханням тощо.

Також читайте:   Про переможний матч із "Шуваром", погодні аномалії та чому я не загадував бажання в новорічну ніч

«Мінуси»

Їх, вважаю, є значно більше. Ну, по-перше, коли ви надсилаєте світлину на один із месенджерів, то вона назавжди залишається на сервері. Ви можете її видалити зі свого апарату, але ж не видалите зі сервера того ж фейсбуку, пошти, телеграму тощо.

Коли пара посвариться ці світлини можуть «виплисти» у мережі Інтернет. Саме таким чином буде зроблена помста. Особливо це стосується дівчат, фото яких часто гуляють оголеними у всесвітній павутині. З чоловіками така ж ситуація, але якщо член у стоячому стані на фото, то мужик навпаки може похвалитися перед майбутніми пасіями.

Треба не фотографувати інтимні органи один одного, а займатися коханням зі своєю половинкою. Якщо ж це не робити, то яка тоді це половинка? Вважаю, що у парі питання сексу має бути по замовчуванню.

А ви, читачі блогу, надсилаєте свої оголені фото коханим людям? Можливо вони далеко й скучають? До речі, це теж може бути причиною.

Кохаймося, бо ми цього варті!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*