Як познайомитися із дівчиною у маршрутці - Блог про Львів

Як познайомитися із дівчиною у маршрутці

Йдемо знайомитися

Ледь не кожного дня спілкуюся із однолітками та не тільки і перше про що вони полюбляють говорити так це про свої стосунки із коханими людьми. В одного є дівчина, думає куди би то з нею ще піти, в іншого нема і як знайти. Одним словом весело.

Про що будемо говорити у сьогоднішній статті? Звісно що про тему кохання, а саме про те як познайомитися із дівчиною у маршрутці.

А чого б і ні? Знаю, одну людину, яка знайшла своє кохання в трамваї. Їхали, зговорилися, договорилися згодом зустрітися, все пройшло добре і згодом вони одружилися. У маршрутці це складно зробити, але все ж нема нічого неможливого.

Способи знайомства:

1. Звільнити дівчині місце.

Так, вам після цього прийдеться стояти на одній нозі, бо маршрутка набита, але дівчині ви вже робите приємне. Місце то звільнили, а що далі? В жодному разі не треба одразу ж починати розмову словами «давай познайомимося». Це – повна маячня. Треба все робити поступово, зговоритися що от у маршрутці багато людей, і чого вони так погано їздять, підтакувати леді і поступово сказати що я – такий, такий….

Звісно, дівчина може подумати що вони не сповна розуму, але хто не ризикує, той не п’є шампанського.

2. Заступитися за дівчину коли її хтось ображає.

Хто може ображати? Та той же водій, скільки було таких випадків. Ви захистили дівчину, може і разом вийшли з маршрутки і тоді вже знаєте що робити.

Також читайте:   Допоможіть читачу блогу зробити своїй дівчині приємне!!!!

3. Нагло знайомитися.

«Привіт, я – Микола, давай познайомимося». У 9-ти із 10-ти випадків на вас очікує крах, але якраз за цей один випадок і треба боротися.

4. Купити букет троянд, залізти у маршрутку і подарувати кожній дівчині із словами що вона дуже красива.

Ясно, що всі дівчата на вас не западуть, але спробувати можна. Дівчата полюбляють квіти і то дуже, тому справа за вами.

5. «Дикі» методи, як їх називає мій знайомий, а саме всіх підряд мацати, може кому це і сподобається. 😀

Звісно, можна отримати таких ляпасів від дівчат, що потім цілий тиждень з хати виходити не будете. Але, може якраз це комусь сподобається.

6. Дати товчі водію маршрутки і самому сісти за кермо.

Тоді, люди які будуть у салоні, а саме дівчата вас точно запам’ятають. Згодом вас може забрати міліція, але може яка дівчина оцінить цей крок.

7. Наробити візиток і всім роздати хто є у салоні із текстом – хочу познайомитися.

Якби там не було, сидіти склавши руки не треба, а треба пробувати. Якщо не буде знайомитися, то і дівчини у вас не буде.

Хай вам щастить….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. 😆 Сподобалась стаття 💡

  2. 3. Нагло знайомитися.

    «Привіт, я – Микола, давай познайомимося». У 9-ти із 10-ти випадків на вас очікує крах, але якраз за цей один випадок і треба боротися.

    Нє,
    прівєт, мене звати Віталік, можна з тобою познакомиться 😆
    і починаєш вгадувати ім”я
    Свєта? Маша? Наташа? 😀

  3. Vorobus 29.01.2013 пише:

    Олександр, 😆 😆 😆 😆

  4. Andrey 29.01.2013 пише:

    😀 Поради що треба 😡
    Та найефективніше получається знайомитись, коли не переслідується сама «ціль» познайомитись. Іноді на рівному місці між людьми виникає якась розмова, фіналом якої часто є тільки усмішка на прощання (коли вам, або їй треба виходити). Але фіналом цілком може бути і знайомство, адже в даному випадку уже наявна певна частка довіри, яка виникає в процесі такої розмови.
    Вдалих вам знайомств 😉 або й просто спілкування. В будь-якому випадку — це краще, ніж просто споглядання «картинки» за вікном.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*