Купити біткоін через Приват24 - Блог про Львів

Купити біткоін через Приват24

біткоін

Купити біткоін за декілька кліків? Можливо! З сервісом онлайн-обміну цифрової валюти Let’sPay це можна зробити за декілька хвилин! Тут Ви можете придбати/продати біткоін Приват24, а також здійснити інші фінансові маніпуляції на вигідних умовах.

Широкий вибір віртуальних валют, великі резерви, зручні умови та невелика комісія – і це не весь список переваг, який чекає вас на платформі обміну letspay.me.

Сервіс працює з такими валютами: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Doge та інші. А поповнити віртуальний гаманець чи вивести кошти можна за допомогою Приват24, Visa/MasterCard та ін. Переглянути весь перелік систем, з якими співпрацює платформа Let’sPay можна на сайті: https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah.

Як здійснити операцію?

Для того, щоб купити біткоін чи будь-яку іншу криптовалюту, або ж, навпаки, вивести віртуальні кошти на банківську картку, варто зробити всього декілька кроків:

  1. Зайдіть на головну сторінку сервісу Let’sPay. Там ви побачите форму з полями для вводу інформації. Спочатку введіть суму валюти, яку хочете купити/продати. Система миттєво розрахує вартість в гривневому/доларовому/цифровому еквіваленті. Зауважте, що ця сума вже враховує комісію за послуги і більше вам нічого не доведеться платити.
  2. Потім введіть необхідну інформацію: e-mail, контактний номер телефону, адресу віртуального гаманця, на котрий буде нарахована криптовалюта, або ж номер банківської картки, якщо, навпаки, виводите кошти.
  3. Далі вам прийде унікальний номер Вашої заявки. По ньому на сайті в особистому кабінеті ви зможете побачити всю інформацію по операції: стан, статус, час і т.д.
  4. Наступний і останній етап – оплата. Рекомендуємо оплачувати точну кількість, таку, як прийде вам після підтвердження. Адже у випадку, якщо ви кинете на рахунок менше коштів, операція не буде вважатися завершеною. А якщо більше – різниця не повертається.
  5. Після цього очікуйте зарахування. Воно може здійснитися швидко, через кілька хвилин, а може затягнутися до 24 годин. Тривалість цього процесу залежить від завантаженості системи Bitcoin, Ethereum тощо, і Let’sPay вплинути на це ніяк не може.

Переваги сервісу Let’sPay

  • Майже всі процеси системи автоматизовані. Це має безліч плюсів. По-перше, операції здійснюються значно швидше та простіше. По-друге, автоматизація дозволяє знизити нам комісію за користування послугами. По-третє, так Ви можете здійснювати автообмін 24/7. По-четверте, це виключає ймовірність помилки по людському фактору.
  • Let’sPay пропонує вигідний курс криптовалюти, а також бере мінімальну комісію за послуги.
  • Сервіс дає можливість здійснити фінансові маніпуляції користувачам без реєстрації. Без верифікації процес займе дещо більше часу, проте не значно.

Більше внформації про сервіс шукайте за посиланням https://letspay.me/ua/change/btc/privat_uah. Робіть правильні інвестиції разом із Let’sPay!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*