Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Спільнота». Анонс - Блог про Львів

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Спільнота». Анонс

Спільнота

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Спільнота». Анонс.

Футзал на відкритому майданчику «Футбол Life» триває. Після двох невдалих матчів у стартових турах на футзальний клуб «Галицька здоба» очікує протистояння з «Спільнотою».

Як це не прикро визнавати, але поки що «пекарі» істотно загальмували. За стартові два тури «червоно-жовті» не зуміли набрати жодного залікового балу, по черзі поступившись КІВС «Енергії 2» – (2:3) та «in.IT» – (7:9).

Випадок це чи збіг обставин побачимо після наступних матчів. На черзі гра зі «Спільнотою», яка у цьому чемпіонаті очок теж не здобувала. «Біло-чорні» у стартовому турі з боями, але все ж програли «Nice Guys» – (3:5), а минулого вікенду нічого не зуміли протиставити «Штурму» – (1:3).

У підсумку, «Галицька здоба» і «Спільнота» перебувають на дні турнірних перегонів. І лише за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів «пекарів» випереджають свого наступного суперника.

Також читайте:   Футзал. Гранд Ліга Львова. Імперія 6:2 Нові імена

«Галицька здоба» і «Спільнота» зустрічалися між собою неодноразово. Востаннє дуель відбулася не так давно, а точніше 2 квітня у рамках благодійного турніру «ЗСУ Futsal Cup», який проходив у залі «Боско-Арени». У протистоянні, яке ще довго згадуватимуть фани нашої команди, «червоно-жовті», ведучи в рахунку – 3:0 (у нас забивали – Ігор Борсук, Нікіта Єлфімов та Богдан Стефанків) за чотири хвилини до завершення гри примудрилися звести матч до нічиєї. 3:3. Саме такий підсумок цього двобою.

Тож, суботній матч – це не лише нагода для нашої команди здобути прем’єрну перемогу, а й можливість реабілітуватися перед своїми вболівальниками за прикру нічию у квітні місяці.

Протистояння матчу: Богдан Стефанків – Степан Кунтий.

Ну, і не забуваємо за початок гри. Стартовий свисток арбітрів заплановано на 10 годину ранку.

Тільки Перемога!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*