Час сказати дякую і….. до побачення - Блог про Львів

Час сказати дякую і….. до побачення

Подяка

Per aspera ad astra

Коли стихає місто, а з ним вщухають всі емоції душі і серця, хочеться подякувати всім, хто відкритим серцем і теплом душі творив атмосферу мистецького вечора.

?Величезна вдячність директору Львівської національної філармонії п Володимиру Сивохіпу , за неймовірну співпрацю у проекті протягом року. Пане Володимире, всі науки буду застосовувати у подальших проектах, але і постійно , постійно!!! буду чекати Вашої поради.

?Величезна вдячність о Оресту Фредині, людині священнику і неймовірному оратору- проповіднику, який даром Слова сцілює всі зранені душі, який бачить серцем, бо найважливішого очима ніколи не побачиш.

?Велика подяка о Полікарпу, за допомогу в пошуку матеріалів, документів і фотографій.

?Велика подяка солісткам, Софії Соловій і Лілії Нікітчук, за унікальне звучання Перголезі “Stabat mater”, що здавалося ті голоси в обрамленні звуків камерного оркестру сягнуть неба.

?Дякую з цілого серця, одному з найвідоміших колективів України камерному оркестру “Віртуози Львова” , за музику, яка дарує світло, тепло від якого залишається надовго.

?Оркестру Львівської духовної семінарії Святого Духа, з яким працюємо незмінно у всіх проектаз з 2017 року. І фантастичному диригенту Андріану Леськіву.

?Дякую пану Олегу Турію і Інстиуту Історії Церкви за наданий оригніал голосу Патріарха Йосифа Сліпого.

?Дякую доктору Андрію Бокотею за співпрацю в дослідженні колекції опудал виготовленій Патріархом в ув”язненні.

?Дякую фотохудожниці Галина Гнатів, фото об’єктив якої бачить людей виключно прекрасними. Галю, Ти талантище!!!

?Дякую чарівній Марії, ведучій вечора, яка за пару днів співпраці стала для нас всіх дуже рідною , дякую за ангельське терпіння у багаторазовому переписуванні сценарію.

?Дякую адміністрації філармонії, а в особливий спосіб Анжелі Миколаївні за затишок кожного гостя і Тарасу Васильовичу за підтримку і організацію вечора.

?Дякую команді рекламного відділу за круті буклети. Дівчатка, тепер я знаю, яка це титанічна праця !!!.

Також читайте:   Обережно, грабують хати в селах!!!

?Дякую художникам, що створили мистецьку колекцію “Сліпий”, яку ми відкрили 17 лютого у день народження Патріарха Йосифа.

?Дякую Юрію Лавренчуку, “Дезарт Груп”, які роблять найкрутіші в світі речі в сфері реклами і дизайну. Люди, Ви мега круті.

?Дякую пані Мирославі Гнатів, пану Оресту Гнатіву і команді рамарні “Клейнод” які багаторічно оформляють дивовижним способом наші мистецькі твори.

?Дякую салону вечірніх суконь ” Білий ангел”, який є партнером проекту з самого початку його заснування з 2016 року . Дорога Таню, дякую за щирість.

?Дякую незмінній флористці проекту п Ірині Дяків за найкращі сорти троянд для заходів !!!!

?Дякую компані “Тета фарм” в особі директора п Андрія Дилина за багаторічну підтримку митців, які воюють на фронті, а також за підтримку мистецтва, адже мистецтво наповнює світ красою звуку і кольору виключно завдяки меценатству.

?В особливий спосіб дякую Святославу Владиці митцю- воїну ЗСУ, який створив роботу, що стала символом пам”ятного вечора Патріарха Сліпого. Мистецький твір, який не є іконою і не зображає святого, але є унікальною графікою, авторським посилом всьому українському народові!!!

На холодному сонці Сибіру зображено, і генія -українця, і терновий вінок страждань Йосифа Сліпого і візію самого автора за майбутнє. Святославе, ти геніальний митець.

?Дякую всім глядачам. Всім хто подолав далекий і короткий шлях, хто прибув з інших міст, щоб бути того вечора разом одним для одного, і торкнутися імені одного з найлегендарніших УКРАЇНЦІВ ПАТРІАРХА ЙОСИФА СЛІПОГО.

????????Дякую за любов .?????????

Вірте в життя повного чудес, і нехай світ запам”ятає Вашу історію ?

Шлях до зірок не є легким, але він прекрасний. Я впевнена цього вечора Патріарх Сліпий кожному з вас подарував свою зірку.

Автор статті: Olena Bilous.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*