Другий рік поспіль «Галицька здоба» – третя на турнірі-брендів

Lviv open Cup 2023

7-8 січня у львівському палаці спорту «Галичина» проходив 19-й за ліком турнір-брендів «Lviv Open Cup 2023».

Після успішного першого дня змагань, за підсумками якого ФК «Галицька здоба» зумів кваліфікуватися у півфінал великого кубка, ні на що інше, як на вихід у головний поєдинок турніру фани «пекарів» не розраховували.

ФК «Галицька здоба» – «Teamfootball» – 2:6

Голи: Степан Струк, Святослав Дяк.

Волею турнірної сітки у матчі за вихід у фінал підопічним Сергія Тригубця випала нагода зіграти з минулорічним переможцем. Щоправда, у 2022 році підопічні Назара Яцишина називаються по-іншому. Проте, склад виконавців залишився фактично тим же.

Розпочався звітний матч гірше не придумаєш. Два швидкі голи від «Teamfootball» вводять у шок нашу команду. «Керуючий» знімає воротаря, випускаючи п’ятого польового гравця й один гол Степан Струк зумів відіграти. Але, вже в наступній атаці суперник знову збільшує розрив у рахунку до двох м’ячів і це був ключовий епізод гри.

Взагалі варто визнати гравці «Teamfootball» повністю переграли «червоно-жовтих» й не дали жодних шансів принаймні відігратися. Солодкою плямою цього протистояння став гол Святослава Дяка. Молодий гравець вперше зіграв у подібного роду турнірі й, як бачимо, навіть зумів відзначитися голом.

Також читайте:   Футбол. Суперкубок УЄФА. Барселона у драматичному матчі перемагає Севілью (відео)

ФК «Галицька здоба» – «Майфон» – 4:1

Поступившись у півфіналі, нічого іншого як забирати «бронзу» наша команда права не мала. На шляху до чергового кубка, хоч і за третє місце, був черкаський клуб «Майфон». У цій грі «пекарям» більше поталанило реалізувати свої моменти й найголовніше першими відкрити рахунок у зустрічі. Це з другої спроби Сергій Тригубець таки прошив голкіпера черкащан. У другому таймі «Майфон» відігрався, на мить повернув інтригу в протистоянні, але не більше. Дубль Сергія Коваля та ефектний гол після стандарту ще одного Сергія Піддубного принесли «Галицькій здобі» перемогу в грі й третє місце на турнірі «Lviv Open Cup 2023».

До слова, після завершення фінального протистояння, в якому гравці «Teamfootball» були сильнішими за «ЯСКО» (3:1 – авт.) відбулося нагородження команд. Удостоїлася наша команда й індивідуального призу – кращий гравець турніру. Ним було визнано граючого тренера «пекарів» Сергія Тригубця. Вітаємо!

Склад ФК «Галицька здоба» на турнірі «Lviv Open Cup 2023»: Кардаш – Струк, Легчанов, С. Коваль, А. Коваль, Р. Піддубний, С. Піддубний, Стегніцький, Дяк, Чурко, Тригубець, Панасюк, Стефанків.

Кращий гравець за версією пресслужби – Степан Струк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*