Як захистити будинок від гризунів взимку? - Блог про Львів

Як захистити будинок від гризунів взимку?

дератизація

Хоча з кожним роком можна побачити, що зима з роками стала набагато м’якшою, сильні періодичні морози все ще є однією з її характеристик. Зниження температури не комфортно жодній тварині. Замерзлі гризуни намагаються шукати надійне і тепле пристанище, тому охоче переселяються з обжитих до цих пір нір і каналізації в людські оселі. У таких ситуаціях необхідна дератизація.

Спеціалісти компанії Orkin – https://www.orkin.com.ua/home-services/ – радять дотримуватися кількох простих правил задля уникнення подібної проблеми.

Як запобігти нашестю щурів і мишей?

Цілком нормально, що різке зниження температури мобілізує гризунів шукати теплі схованки. Щури хочуть не тільки зігрітися, але й знайти їжу, необхідну для виживання. Існує кілька методів, які обмежують можливість проникнення гризунів на територію. Дотримуючись їх, можна запобігти необхідності проведення дератизації в майбутньому.

Варто пам’ятати про:

  • миша може протиснути своє тіло через отвір, товщина якого не набагато більше діаметра олівця;
  • з домашнього майна варто прибрати всі предмети, які гризуни можуть використовувати як укриття від холоду (наприклад, щебінь і шматки повалених дерев);
  • періодично перевіряти, чи немає в будинку слідів щурів, полівок, мишей та інших гризунів;
  • закривати сміттєві баки та підтримувати в них порядок – сміття є чудовим джерелом їжі для небажаних орендарів;
  • не залишати двері відкритими і стежити за будинком і гаражем (особливо вночі).

Більшість практик, описаних вище, здаються очевидними. Незважаючи на це, часто виявляється, що люди їх недооцінюють. Саме ігнорування подібних інструкцій робить попит на послуги дератизації в містах таким високим. Якщо таки знадобиться дератизація – Вам сюди: https://www.orkin.com.ua/home-services/deratizaciya/.

Будьте обережні з щурячою отрутою

Послуги з дератизації повинні проводитися командою досвідчених фахівців. Подібні дії не можуть виконуватися дилетантами, оскільки їхні помилки часто мають трагічні наслідки. Посипання отрутою на гризунів (наприклад, у підвальних приміщеннях) без відповідного захисту може наражати мешканців та їхніх дітей та домашніх тварин на багато небезпек.

Підвали, де найчастіше розмножуються гризуни, зазвичай відкриті для відвідування. З іншого боку, отрута може бути дуже ризикованою для наймолодших. Випадки отруєння не особливо часті, але недооцінювати подібний ризик не варто. Усі дії у сфері знищення небажаних шкідників з навколишнього простору (дератизація, дезінфекція) повинні проводитися відповідально та спеціалістами.

І насамкінець – якщо Вам знадобляться послуги з дезінсекції – переходьте на сайт https://www.orkin.com.ua/home-services/disinsection/.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*