GREMO – співак, актор, уродженець Білорусі, підтримує Україну з початком повномасштабного вторгнення

GREMO

За час війни він встиг не тільки активно включитися до волонтерської діяльності, але й підтримати дух українців піснями та відеокліпами, що були присвячені легендарним ЗСУ та Силам Оборони України. Пісня “Звірі” – це крик душі про весь диктаторський режим росії та звірство росіян з усіх сторін.

Пропаганда, брудне ведення війни, недотримання правил Женевської конвенції – все це в купі призвело до написання цієї пісні. “Звірі” утворилася близько пів року тому та чекали свого часу, за який зібралось ще більше ненависті й негативу до росіян.

Поштовхом до її написання також став трек «Звери» російської групи «Алиса», який був написаний після трагічних подій в Беслані. 1 вересня 2004 року в північно-осетинському місті Беслан терористи захопили школу, замінували спортзал і взяли в заручники понад 1100 людей: школярів, їхніх рідних і вчителів. А 3 вересня спортзал був обстріляний двома снайперськими групами ФСБ Росії і розпочалася силова операція. У результаті обвалу даху спортзалу, пожежі та перестрілки між терористами і російським спецназом у приміщенні школи загинули 334 заручники.

Також читайте:   Тарас Шевченко

«Якщо росіяни слухали пісню «Звери», то хочу, щоб зараз вони почули пісню «Звірі», але вже про себе» – коментує співак.

Після написання пісні артист одразу зрозумів, як має виглядати кліп. Робота складається з двох частин: ліпсинги, записані в студії + підбірка кадрів, які є документальною складовою. Сюжет – це показання російського ваньки в обліку раба-зомбі, який закований в кайдани та з мішком на голові.

Місією кліпу було показати всю жорстоку політику, яку зараз веде росія.

Instagram артиста: https://instagram.com/gremomusic.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*