Українська співачка Julia Belei випустила сингл з відомими польським та британським музикантами - Блог про Львів

Українська співачка Julia Belei випустила сингл з відомими польським та британським музикантами

Юлія Белей

Сексуальна та небезпечна українська співачка Julia Belei повертається в український шоу-бізнес. Виконавиця спільно з відомим польським DJ KOMODO та артистом з Великої Британії Thomas Sykes презентують спільний сингл.

Українська співачка Юлія Белей з початку повномасштабного вторгнення знаходиться в Польщі, де активно займається благодійною діяльність та допомагає своїй державі. Минулого року Юлія виступала на польському фестивалі Wakacyjna Trasa Dwójki в Сопоті, де і познайомилася з відомим британським аристом Томасом Сайксом та польским DJ Komodo. Він відомий DJ Польщі та не тільки, на його рахунку 200 млн переглядів кліпу на пісню «Died In Your Arms». Британець композитор Томас Сайкс – офіційний голос Komodo. Тоді у виконавців виникла ідея зробити творчу колаборацію.

«Не кожен має можливість співпрацювати з ним. І для мене, як українки було важливо виконати свою роботу на високому рівні» – каже Юлія.

Результат – новий танцювальний трек «Назад і вперед».

Пісня розповідає про стосунки, коли двоє людей постійно закохуються та розлучаються, але врешті їхній зв’язок настільки міцний, що вони завжди вирішують залишатися разом. «Як татуювання» на шкірі вони прилипли один до одного. Сингл — це готовий до літа танцювальний поп-гімн. Клубний ритм супроводжуватиме слухачів з першої ноти.Трек написаний і спродюсований Томасом Сайксом та DJ Комодо. Пісня вже крутиться в українському радіоетері.

Музичне відео буде знято незабаром і вийде наприкінці травня, щоб додати ще більше енергії релізу.

Трек “BACK AND FORWARDS” доступний для прослуховування та завантаження на всіх цифрових майданчиках.

Instagram артиста: https://www.instagram.com/yulia.belei/.

Додаткова інформація про співачку

Юлія Белей має історичний дует з Хосе Каррерасом (Каталонський іспанський ліричний тенор. Відомий своїми виконаннями партій в операх Доніцетті, Верді, Пуччіні) на концерті “Cud zycia”.

Також читайте:   Воробус відвідав концерт Джамали на Alfa Jazz Fest у Львові

Вперше за всю 8-річну історію концертів “French Touch”, які відбуваються в польській опері Юлія, як українка представила Україну в дуеті з французьким виконавцем Метт Покора. Брала участь у великому марші в підтримку України у Польщі, де учасники тримали в руках плакати з написами “Стоп агресії Росії проти Європи”, “Поляки солідарні з українцями”, “Зупинити війну”, “Росіяни, перестаньте вбивати людей” тощо.

Твором «Моя найдорожча мама» відкривала великий концерт «Солідарні з Україною», організований телеканалом TVP в перший тиждень повномасштабного вторгнення, на якому збирали кошти на потреби Україні. На сцені також виступали Enej, Edyta Górniak, Feel та інші.

Також співала у благодійному марафоні Save Ukraine з піснею “Я піду в далекі гори”.

Представляла Україну на благодійному концерті в Жешуві разом з Анною Русович, де з польськими артистами створили 20-ти хвилинний сет, який складається з 2-х українських та 2-х польських пісень. Минулого року на цьому концерті виступали Kalush Orchestra і Джамала. Крім цього Юлія Белей була учасницею гурту Mirami, їх одна з найпопулярніших пісень “Сексуальна”.

Співачка не тільки допомагає висвітлювати події в Польщі, а й в інших країнах світу, одне з її інтерв’ю для Вʼєтнамського телеканалу про війну в Україні зібрало 370 000 переглядів.

Зараз Юлія активно допомагає Україні, на останніх концертах “Stay Together” і “Хвала Україні” було зібрано понад 30 млн $ та передано на потреби країни. Поміж великих концертів співачка дала багато благодійних концертів, безліч інтерв’ю про події війни від 24 лютого й брала участь у різних проєктах, присвячених допомозі Україні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*