ТОП-5 місць, де не варто займатися сексом - Блог про Львів

ТОП-5 місць, де не варто займатися сексом

ТОП-5 місць, де не варто займатися сексом

Місця, де не варто займатися сексом, можуть бути небезпечними та незручними з різних причин. Вони можуть бути заборонені законом, небезпечними для здоров’я і безпеки, або можуть заважати іншим людям. У цій статті ми розглянемо ТОП місць, де не варто займатися сексом.

1. Публічні місця

Займатися сексом в публічних місцях, таких як парки, пляжі, громадський транспорт або громадські туалети грубо порушує норми громадської моралі та навіть вважається дрібним злочином. Крім того, це може потурбувати інших людей, зокрема дітей.

2. Небезпечні місця

Займатися сексом у небезпечних місцях, таких як висотні будівлі, залізничні колії, мости або на автомагістралі – теж не найкращий варіант, адже це може призвести до серйозних травм та навіть смерті.

3. Приватні території

Перебувати на території приватної власності без відома та без дозволу власника, тим паче займатися там сексом, також є злочином. І це також може потурбувати та створити незручності для власника.

Також читайте:   Ти мені не даєш.... (с)

4. Релігійні місця

Займатися сексом на території церкви, храму, синагоги або мечеті є неприпустимим, бо це – зневага та порушення релігійних норм та звичаїв. Крім того, це може заважати релігійним церемоніям та іншим подіям.

5. Шкільні та дитячі заклади

Займатися сексом на території шкільних та дитячих закладів також є неприпустимим і тут думаю не варто навіть пояснювати, чому саме.

Заняття сексом в небезпечній або забороненій зоні може призвести до серйозних наслідків. Крім того, це може заважати іншим людям та порушувати закон. А ви б ризикнули в одному із цих місць?

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*