Які послуги надають вантажники транспортних компаній?

Які послуги можуть надавати професійні вантажники?

вантажники

Перевезення великогабаритних та великовагових вантажів – процес, який потребує певних навичок та знань. Хай то квартирний чи офісний переїзд, доставка меблів чи побутової техніки, самостійно впоратися з вантажно-розвантажувальними роботами найчастіше буває непросто. Саме тому багато компаній та приватних осіб вважають за краще довіряти перевезення вантажів професіоналам. Тарифи на послуги вантажників в Києві ви можете знайти на цьому сайті. А у цьому матеріалі розберемося, які послуги можна замовити у бригади фахівців.

Чому краще замовити послуги професійних вантажників?

  1. Забезпечення безпеки вантажу. Досвідчені вантажники володіють усіма необхідними техніками та прийомами безпечного навантаження, вивантаження та переміщення різних видів вантажів. Вони використовують спеціальне такелажне обладнання та суворо дотримуються техніки безпеки, що виключає ризик пошкодження майна.
  2. ЗВисока швидкість робіт. Професійні вантажники здатні виконувати всі операції зі значно більшою продуктивністю, ніж рядові працівники. Їхні злагоджені зусилля та відточена за роки практики координація рухів забезпечують максимально швидке завантаження та розвантаження вантажного авто.
  3. ЗДотримання правил безпеки. Вантажники проходять спеціальне навчання і суворо дотримуються всіх норм та інструкцій з техніки безпеки. Це виключає можливість травмування як для них самих, так і для клієнтів або випадкових сторонніх осіб.
  4. ЗНаявність страховки. Серйозні транспортні компанії страхують відповідальність своїх вантажників на випадок псування чи втрати майна клієнтів під час робіт, що гарантує відшкодування втрат у разі будь-яких інцидентів.

Замовити послуги бригади вантажників

Які саме послуги можна замовити у вантажників?

Співробітники служб вантажного таксі (davay-pereedem.com/ua/vantazhne-taksi-kyiv) зазвичай пропонують такі послуги:

  • Навантаження та розвантаження. Фахівці добре вміють працювати зі збірними вантажами – коробками, ящиками, мішками чи баулами. Також вони легко переміщають великогабаритні предмети меблів, побутову техніку, промислове обладнання, будівельні матеріали та багато іншого. Особлива увага приділяється тендітним та цінним вантажам, які потребують особливо дбайливого підходу.
  • Такелажні роботи. Для переміщення особливо важких та великогабаритних вантажів фахівці використовують спеціальні такелажні пристрої. У їхньому арсеналі є стропи, мотузки, троси, ремені, візки та інші механізми. Вони вміють правильно обв’язувати, піднімати та переміщати вантажі будь-якої складності, у тому числі із застосуванням кранів, навантажувачів та іншої техніки.
  • Упаковка. Для цього вантажники використовують гофрокартон, повітряно-пухирчасту плівку, стрейч-плівку та скотч. Упаковка проводиться за всіма правилами з дотриманням вимог герметичності, жорсткості та властивостей, що амортизують, залежно від типу вантажу. Особлива увага приділяється фіксації крихких предметів, що б’ються.
  • Складання та розбирання меблів. Перед навантаженням фахівці грамотно розбирають великогабаритні меблі на складові та акуратно упаковують їх. Після доставки на місце призначення вантажники у зворотному порядку розпаковують та збирають меблі, дотримуючись усіх інструкцій виробника.
  • Підйом на потрібний поверх. За відсутності вантажних ліфтів або якщо розміри вантажу перевищують допустимі габарити ліфта, вантажники здійснюють доставку речей сходовими прольотами. Це завдання підвищеної складності, що потребує серйозної фізичної підготовки. Великогабаритні та важкі вантажі піднімаються сходами за допомогою спеціальних такелажних ременів.
Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*