Плейоф НБА у розпалі - Блог про Львів

Плейоф НБА у розпалі

Boston Celtics

Продовжуємо розповідати про такий вид спорту як баскетбол. Зараз у США тривають вирішальні матчі НБА.

На разі відбуваються битви у чвертьфіналах. У деяких парах поточні рахунки в серіях, які тривають до 4-ох перемог однієї з команд – 2:2, у решті – 3:1.

Та, про все по-порядку.

Отже, почнемо з «свіжих» матчів. Зокрема, сьогодні вночі вдалося переглянути поєдинок, в якому «Даллас» на своєму паркеті, перемагаючи у четвертій чверті в 8 очок примудрився програти «Оклахома-Сіті». Тим самим рахунок у серії зрівнявся і тепер все буде вирішуватися в наступних матчах. 5-й матч у цій парі відбудеться вже 16 травня на майданчику Paycom Center в Оклахомі.

Рівний рахунок у серії також став у протистоянні Міннесоти та діючого чемпіона Денвера. Здавалося після того, як перші повели в серії – 2:0 у повітрі запахло сенсацією. Проте, не тут то було. Йокіч і компанія в гостях зуміли реваншуватися, вирівняти рахунок у серії й, таким чином, продовжити інтригуюче протистояння.

Також читайте:   Кращий матч у сезоні Олексія Леня

Хто вже однією ногою у півфіналі, так це «Бостон». У протистоянні з «Клівлендом» команда «зелених» веде – 3:1 і вже незабаром, а саме 16 травня на своєму паркеті їм треба перемогти аби оформити путівку до 1/2 фіналу, де вони зустрінуться з переможцем пари «Індіана» – «Нью-Йорк». У цій серії все також лише розпочинається, адже поточний рахунок серії – 2:2.

Дивимося разом захоплюючі матчі Національної Баскетбольної Асоціації й також у коментарях прогнозуємо майбутнього чемпіона.

А вже завтра розповімо про стан справ у ще одній асоціації чи якщо бути точнішим лізі, але вже хокейній. Там також триває серія плейоф і не менш гаряче ніж у НБА.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*