Футбол в умовах дощу, або як “Карпати” протистояли “Поліссю” - Блог про Львів

Футбол в умовах дощу, або як “Карпати” протистояли “Поліссю”

Карпати - Полісся

Вчора, 28 вересня, у Львові знову був великий футбол. В гості до місцевих «Карпат», які цього сезону повернулися до елітного дивізіону, завітав учасник єврокубків та й зрештою один із лідерів поточної першості – житомирське «Полісся».

Одразу ж зазначимо, що у вечір суботи у місті Лева була геть не футбольна погода. Як полюбляють казати у нас на Галичині, що в такий дощ навіть собаку з хати не випускають. Не те, що кудись ходити, а тим більше футбол. Проте, фани «Карпат» встигли скучити за поєдинками «левів» й навіть у дощ прийшли підтримати улюблену команду. Стосується це не лише чоловіків, а й жінок, дітей. Останніх теж не бракувало на стадіоні «Україна».

Звичайно, фани хотіли від своєї команди результату, але не склалося. Після перемог над «Кривбасом» та «Чорноморцем» наша команда вдома ніяк не може перемогти. Вже й форму змінили («зелено-білі» футболки та шорти було замінено на «червоно-чорні»). Найцікавіше, що на початку гри багато хто плутав «Карпати» і «Полісся». А все через форму.

Якщо чесно навіть не пригадую коли востаннє вже тепер «червоно-чорні» грали у таких кольорах. Старші дядьки казали що була якась гра з «Динамо». Я ж схиляюся більше до варіанту, коли «Карпати» вперше за часів незалежної України опустилися до нижчого дивізіону.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст 1:1 АЗ (відео)

До гри

Вже традиційно підопічні Лупашка провели потужний перший тайм. Наша команда не соромилася грати першим номером. Навіть більше, до пропущеного м’яча саме команда зі Львова була повноправним господарем матчу. А потім ми зненацька пропустили після навісу у штрафну.

Добре, що за хвилину львівський глядач «викинув» парасолі та дощовики в сторону, скандуючи «голлллл». Це Денис Мірошниченко класно пробив у кут.

Все ж на перерву житомиряни пішли ведучи у рахунку. Здається з простеньким ударом від добре відомого львівському фанату Гуцуляку кіпер «червоно-чорних» впоратися не зумів.

Здавалося після відпочинку «Карпати» додадуть в грі, але цього не сталося. «Полісся» грало по результату, плюс рясний дощ не дозволяв командам демонструвати якісну гру. Більшість атак, особливо команди зі Львова, закінчувалися навалою. Фани підтримували команду до кінця, але цього разу подарувати бодай нічию “леви” їм не змогли.

Фінальним акордом гри став гол гравця «Полісся» Назаренка, який він забив після вдалої контратаки.

Поразка – 1:3 і з 8-ма балами в активі Лупашко і компанія перебувають на 10-й сходинці в таблиці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*