Центр міста став кліткою або фан-зоні бути!!! - Блог про Львів

Центр міста став кліткою або фан-зоні бути!!!

Фан-зона

Євро-2012, Євро-2012 і знову ж таки євро-2012. Не дивуйтеся, ця тема у найближчий місяць буде досить таки популярною не лише на блозі Воробуса, а і у всіх офіційних засобах масової інформації.

Як відомо, Львів є одним із чотирьох українських міст, яке прийматиме футбольний чемпіонат Європи, тому у нас має бути весело: буде багато туристів, багато подій, футбольні поєдинки, фан-зона тощо.

По мірі можливості ваш автор покірний Воробус буде старатися висвітлювати найцікавіші події. Сьогодні розпочнемо із фан-зони.

Вчора автор блогу побував у центрі і просто жахнувся. Не подумайте, що я побачив привида. Це інше, донедавна проспект Свободи, де можна було вільно переїхатися власною автівкою відтепер у клітці.

Це не зоопарк приїхав до Львова, а саме від 29 травня у центрі міста почали монтувати фан-зону, де, починаючи від 7 червня кожен охочий зможе на великому екрані спостерігати за футбольними поєдинками європейського форуму.

Щось мені від побаченого стало так страшно, що аж в ту зону йти не захотілося. Пам’ятаю, свого часу у Львові вже була фан-зона. Вона знаходилася біля університету імені Івана Франка, але тоді обходилося все без кліток. Чому не зробити було місце для вболівання знову ж там або у тому ж парку культури імені Богдана Хмельницького?

Також читайте:   У Львові випав перший сніг

Монтаж розпочався, фонтан я так зрозумів працювати не буде, оперний театр буде заставлений сценою. Огорожа? Якась вона слабенька. Якщо би ваш автор хотів, то би перестрибнув би її за секунд 10-15.

Встановлення фан-зони

Чому такі речі у мене викликають відразу? Не люблю я цих масових штук. Це лише моя думка. Але, пам’ятаю як колись в центрі проводилися різноманітні концерти, пиво кидали неадекватні люди на голову іншим людям. Хто знає що буде цього разу.

Тема транспорту. Навіщо взагалі було робити ці трансферні квитки? Тепер автобуси цілий місяць будуть їздити по вулиці Підвальній. Вже сьогодні бачив кілька автобусів на проспекті Свободи, решта їхало через Підвальну вулицю. Як доїхати на Сихів, де мені йти? Олололололо.

Повертаючись до теми фан-зони, зазначу, що вхід у неї буде безкоштовний. З собою не можна буде мати пива, фотоапаратів, парасоль і так далі. У ній буде три входи, вас будуть обшукувати тощо.

Як тільки фан-зона розпочне своє функціонування ваш автор постарається її протестувати, що там і до чого.

Завершить своє функціонування фан-зона аж після фінального поєдинку чемпіонату Європи-2012.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 31.05.2012 пише:

    В нематчеві дні зона платна. Щодо фотиків – приносити можна, але непрофесійні. Тому не все так зле:) Пиво продається в самій фан-зоні… А клітка зроблена для того, щоб було легше контролювати людей, які хочуть пройти, а також для того, щоб всім не доводилось іти в фан-зону, прогулючись центром. Достатньо розумно

  2. russo turisto 31.05.2012 пише:

    Как всегда все испоганят. Настоящий блевантин. :mrgreen:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Літо наступило!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*