Футбол. Чемпіонат України. Динамо 3:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Динамо 3:1 Карпати (відео)

Злий геній Динамо

У 9-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із одним із грандів українського футболу – київським Динамо.

На жаль, гра завершилася поразкою львівської команди із рахунком 1-3.

Розпочався цей поєдинок із атак господарів поля. Вони будь-що хотіли забити швидкий гол. Карпати ж зосередилися на захисті своїх воріт і зрідка атакували.

До пори, до часу нам щастило, але на 34 хвилині «динамівці» таки відкрили рахунок у зустрічі. Пішла подача із кутового, на виході, вкотре, помилися воротар львівської команди – Богатінов і Браун Ідейє ударом головою відкрив рахунок у зустрічі.

З таким рахунком і завершилася перша половина зустрічі.

Другу половину зустрічі господарі поля провели ще потужніше, особливо його першу половину. Динамо просто таки задавило Карпати і як наслідок забило ще двічі. Голи на рахунку Ніко Кранчара, якому двічі вдало асистував Даніло Сілва.

І тут варто згадати момент, який відбувся перед тим як кияни забили другий гол. Лукаса вивели сам-на-сам із кіпером Динамо Ковалем, але останній став переможцем у цій дуелі.

А могло ж бути 1-1 і не знати якби далі складалася гра.

Після третього забитого м’яча Команда Динамо зупинилася і почала відверто грати на утримання рахунку, за що згодом ледве не поплатилася.

Також читайте:   В плей-офф зіграємо з Грецією

Спочатку той же Лукас відзначився із пенальті, а потім неймовірно, але Кенія не зміг забити при виході сам-на-сам із тим же Ковалем. До слова, якщо добре глянути цей епізод, то помітно неозброєним оком, що Кенія міг віддати ще далі пас і гравець Карпат забивав би гол у пусті ворота. Не віддав….

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Динамо із рахунком 3-1, що дозволяє цій команді додати до свого активу чергові три залікових пункти. Карпати ж не набирають жодного очка і поки що із 8-ома заліковими пунктами залишаються і на далі на 14-ому місці у турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок у чемпіонаті Карпати проведуть 30 вересня. У цей день підопічні Костова на своєму полі прийматимуть київський Арсенал. Початок цієї гри о 19 годині 30 хвилин, а пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Ви спитаєте чому така пауза між 9 і 10 турами. Так от, 23 вересня будуть відбуватися матчі 1/16 Кубка України. Карпати, як відомо, у цей день зіграють на виїзді із Кримтеплицею.

Бажаємо перемоги нашій команді у подальших поєдинках.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:1 Арсенал (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*