З 1 травня зростає оплата за стаціонарний телефон - Блог про Львів

З 1 травня зростає оплата за стаціонарний телефон

Знову підняття цін?

Як же, все-таки, змінилося наше з вами життя. Технології йдуть вперед. Хто б міг подумати, що ще колись такий популярний стаціонарний телефон відійде у тінь. А причина досить таки банальна – мобільний зв’язок зараз вигідніший чим той же стаціонарний.

Пам’ятаю десь п’ять років тому ще не всі люди мали домашні дротові телефони, а тепер вже думають якби то їх відключити.

Чому так і які зміни очікують найближчим часом на користувачів домашніх телефонів читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Чому люди хочуть відключати домашні (стаціонарні) телефони? Хто ними користується, тому відомо, що ще минулого року ввели лише абонплату за його користування і відтепер по місті можна дзвонити скільки хочеш.

Таке рішення було обгрунтовано тим, що багато мобільних операторів зробили безлімітні тарифи у своїх мережах і людям просто ліньки шукати номер людини, набирати щось там, кликати до телефону Петра, Миколу, Марічку якщо ж все можна зробити набагато простіше – подзвонити на мобільний телефон безпосередньо до людини.

Але, якби там не було відключати домашній телефон якось не хочеться і люди просто оплачують за нього гроші. Але, останні події змусили задуматися над доцільністю його користування.

Ще не встигли підняти оплату за користування стаціонарним телефоном, як на людей очікують знову ж таки підвищення оплати.

Також читайте:   Sony Ericsson XPERIA X10

З 1 травня прості смертні мають платити за користування стаціонарним телефоном на 7-8 % відсотків більше.

Тобто, зараз ми платимо 27 гривень 26 копійок, а вже незабаром будемо платити 29 гривень 18 копійок. Якихось майже дві гривні, але ж тарифи підвищуються. І ви ще не забувайте, що в суму ще включають ПДВ, тому не дивуйтеся якщо вам пришлють додому квитанцію на суму більше як 30 гривень.

До слова, абонентів, які мають часову оплату теж очікує підвищення тарифів. Якщо зараз вони платили 24 гривні 25 копійок, то з першого травня будуть платити вже 26 гривень 24 копійки.

Ось такі от справи. Такі зміни в тарифах на стаціонарний телефон обіцяють протриматися до 1 листопада, а що буде далі – невідомо. Хоча, чує моє серце ціни будуть підніматися знову і знову.

Дивна у нас взагалі політика в країні. Як тільки піднімуть зарплату на кілька гривень, то одразу ж всі тарифи піднімають. Такими методами ми ніколи не вийдемо на європейський рівень життя.

А ви користуєтеся домашнім телефоном і чи суттєве для вас підвищення цін на його користування?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*