Команда “Група здоров’я” – срібний призер літньої другої ліги міні-футболу Львова – 2013 - Блог про Львів

Команда “Група здоров’я” – срібний призер літньої другої ліги міні-футболу Львова – 2013

Срібні призери

Сьогодні вашому автору знову довелося побувати на футзальних поєдинках, де, зокрема, приймала участь у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини команда – «Група здоров’я».

Чим цікава ця команда, що за неї грає дуже багато моїх знайомих і навіть два матчі довелося зіграти вашому автору.

Чому не зіграв більше Воробус, яке місце зайняла наша команда та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із найсвіжішої інформації. Так от, у сьогоднішньому поєдинку команда «Група здоров’я» зустрічалася із командою «Стандарт» і здобула впевнену перемогу з рахунком 7-2, хоча після першого тайму рахунок у зустрічі був лише 1-1.

Саме ця перемога дозволила нашій команді здобути срібні медалі першості серед команд другої ліги. Приємно, ще б пак, завжди приємно щось вигравати.

Якщо звернутися до історії, то команда «Група здоров’я» була створена нещодавно з групи ентузіастів, які просто зібралися побігати у футбол. Вийшли, спробували, а потім вже і пішли завдання.

Так, хотілося стати чемпіонами, але нам не вистачило якихось два очки до того, щоб наздогнати команду із Нового Львову під назвою – «All Stars».

Загалом було зіграно 14 матчів, в яких здобуто: 10 перемог і 4 рази ми програли.

Десь недобігли, десь не забили, але що маємо, те маємо. Серед усіх поєдинків, які зіграла наша команда можна виділити всі перемоги, а особливо цінними вони були над такими командами як: All Stars-Новий Львів, Лісотех та Lviv Mafia club.

Також читайте:   «Галицька здоба» з перемоги стартувала у зимовому сезоні

Також були прикрі поразки, але за них якось згадувати не хочеться. Працювати є над чим і приємно, що хлопці з кожною грою все більше та більше проявляли себе. Десь своїми підказками допомагав ваш автор.

Не обійшлося і без негативу.

Зокрема, після двох зіграних матчів важкої травми зазнав Воробус. Більше в турнірі я не зіграв, хоча дуже хотілося. Сподіваюся незабаром я вже почну грати в улюблену гру мільйонів.

Плюс, до того всього по різним причинам був відсутній інший воротар команди, але вдало у воротах себе проявив Олег Смоляк. Хлопці вже зараз жартують чи бува йому не змінити амплуа. 😀

Найкращими бомбардирами команди стали: Віталій Заставний, Андрій Дзюрик та Богдан Вітровий, які не раз засмучували ворота суперників.

Хоча, якщо вже зайшла мова про гравців, то назву всіх, які долучилися до завоювання другого місця, а це:

Олег Смоляк
Андрій Мартинишин
Андрій Дзюрик
Анатолій Дзюрик
Андрій Пирч
Заставний Віталій
Андрій Лячин
Богдан Прідун
Андрій Кравчишин
Ігор Воробус

Попереду футбольні канікули, які згодом завершаться. Сподіваюся, що ми ще неодноразово зберемося у такому складі й будемо радувати наших вболівальників своїми перемогами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*