Воробус відвідав 23-й форум видавців - Блог про Львів

Воробус відвідав 23-й форум видавців

23-й форум видавців

Насиченим видається сьогоднішній день для Воробуса. Навіть протягом дня не мав часу порадувати наших читачів новими публікаціями. А тем то є багацько.

Але, це не означає, що цього не зроблю після приходу додому.

Тому, не гаймо часу, а розпочинаємо…

І перше про що буду розповідати, так це про головну культурну подію року – «Книжковий форум-2016» на якому мені вдалося побувати.

Вже стає хорошою традицією відвідувати його з року в рік.

На цей раз жодних пропусків не шукав, а вирішив акредитуватися як преса. Організатори пішли на зустріч і автор відтепер може брати участь у всіх прес-заходах книжкового свята й не лише.

Вхід же простій людині вартує 20-ть гривень за один день. Хоча, багато хто з відвідувачів каже, що треба його вже безкоштовним робити. Це ж і так свого роду ринок, де можна придбати книгу великої кількості видавництв.

Я з цього питання промовчу. У кожної людини є своя точка зору, а рішення приймає організатор.

Прийшов на ярмарку вже у перший день, зранку, тому й не дивно що з самого початку людей було не так багацько. Проте, вже потім найшло відвідувачів стільки, що вийти не міг з поверху.

Сподобалося те, що часто оголошують про нові події, які відбуваються, є багато інформаційних вказівників. А на першому поверсі розташований щит, який сповіщає що це не просто ярмарок, а книжковий форум.

Також читайте:   Підкамінь-2011

Окрім огляду книг вашому автору вдалося взяти участь і в цікавій вікторині яку проводив університет банківської справи.

Вікторина й Воробус

Щоб виграти приз потрібно було пройти тест з фінансової грамотності. Так, як для Воробуса економіка не чужа наука, то вирішив спробувати.

Банківська справа

Із 5-ти запитань вдалося вірно відповісти на 4. Хоча, те, де я відповів не правильно (в якій сфері економіки України найвища заробітна плата у 2016 році) трохи спірне.

Тому, дівчата, десь зі мною і погодилися й зарахували мені цей пункт як правильну відповідь.

Отримую приз, робимо фото напам’ять і я йду далі.

Що придбав Ігор Батькович? Книгу, але яку? І тут також є своя традиція. З року в рік в мене є хороша звичка купувати книгу для своєї племінниці.

Вона у мене вже трохи підросла, тому на цей раз я вже не придбав буквар чи забави для малечі, а набір казок. Нехай читає, розвивається…

Казки

Щодо інших книг, то цього разу вирішив багато не розписувати, а зробити фото найцікавіших, які вдалося побачити. Тому, далі фото саме них й не лише.

Головна книга

Форум-2016

Виставка

Горлівка - це Україна

Прес-центр

Люди

Скрябін-книга

Книги про війну

Свято книг у місті Львові триває…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*