Об’єднаний чемпіонат Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Євро Форвардінг». Анонс - Блог про Львів

Об’єднаний чемпіонат Львівщини. ФК «Галицька здоба» – «Євро Форвардінг». Анонс

Чергова перемога

Вже завтра, 13 липня, на нашу команду очікує черговий іспит у змаганнях під егідою Асоціації футзалу Львівщини. У рамках 8-ого туру об’єднаної першості «пекарі» поміряються силами з колективом «Євро Форвардінг».

Безвиграшна серія у матчах літньої першості для «червоно-жовтих» затягнулася. Після трьох перемог поспіль підопічні Сергія Тригубця загальмували й вже протягом трьох матчів не можуть здобути таку бажану перемогу. Черговим іспитом буде матч проти самобутнього колективу «Євро Форвардінг», який на футзальній карті з’явився не так давно.

Найцікавіше, що майбутні суперники вже навіть встигли між собою зіграти один офіційний матч. Відбулося це на передсезонному турнірі «Кубок Львова» у березні місяці. Тоді команди були в одній групі й саме на матчі групової стадії футзалісти «Галицької здоби» з труднощами, але таки зуміли здобути перемогу – 4:3.

У тому матчі за нашу команду відзначилися: Люблінський, Пилипишин, Шеремета, Стефанків.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Група Здоров'я 5:2 Фанат (Воробус вдало дебютує)

Новий матч, нові завдання, а такими для команд є здобуття залікових балів. ФК «Галицька здоба» намагається зачепитися за трійку команду, які поведуть боротьбу за нагороди. В активі «червоно-жовтих» 10-ть залікових балів і поточна четверта сходинка в таблиці.

Щодо «Євро Форвардінга», то вони із 6-ма балами посідають 8-у сходинку.

Протистояння матчу: Шафранський Сергій – Великий Олесь. Дуель гравця, який переживає другу молодість у складі нашої команди та одного з лідерів «синьо-чорних». До слова, хто пам’ятає один із братів Великих свого часу зумів зіграти декілька матчів за «Галицьку здобу» й навіть відзначався влучними ударами.

В інших поєдинках туру між собою також зіграють:

«Енергія-2 – Львівська Політехніка» – «Icoola»
«NG Metal» – МФК «Штурм»
ФК «Копа» – «UNO MAS»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*