«Карпати» з нічиєї стартували у новому сезоні Прем’єр-ліги - Блог про Львів

«Карпати» з нічиєї стартували у новому сезоні Прем’єр-ліги

Лупашко

Рівно три роки вболівальники львівського футболу чекали на повернення візитки міста – ФК «Карпати» до елітного дивізіону.

Так, можна зараз багато говорити про те, що оновлена команда нічого спільного не має з тією, яка була до 2021 року. На паперах воно то так, але якщо дивитися на речі реально, то всі добре розуміють що це насправді не так.

На «Карпати» люди ходили у всі часи і можна не сумніватися підуть і тепер. Свіжий приклад – вчорашній матч «левів» проти рівненського «Вереса». Вже в першому ж поєдинку після повернення в еліту на виїзний матч «зелено-білих» приїхала велика армія вболівальників зі Львова. Впродовж усіх 90 хвилин гри вони несамовито підтримували своїх улюбленців.

Ті, у свою чергу віддячилися фанам хоч і мінімальним, але все ж здобутком (0:0 – авт.).

Варто розуміти, що команда у Львові зараз молода й так швидко результат не прийде. Це зовсім не ті «Карпати», які були ще минулого року, коли на чолі з Маркевичем вибороли путівку в елітний дивізіон.

Мирон Богданович за декілька днів до початку нового чемпіонату пішов з капітанського мостика свого корабля. Йому на зміну прийшов молодий, кажуть дуже амбіційний екстренер «Інгульця» Владислав Лупашко. Саме він теж вивів команду з Петрового в елітний дивізіон.

Також читайте:   Футбол. Copa del Sol. Фінал. Карпати 1:0 Шахтар (відео)

Вже вчора після завершення матчу «коуч» багато говорив про те, що команда лише формується і ще декілька турів буде у пошуках оптимального складу.

Що ми побачили у вчорашній грі?

Перш за все бажання здобути результат. «Карпати» не програли, але й якщо бути відвертим біля воріт колишнього воротаря «зелено-білих», а тепер «червоно-чорних» Кожухара фактично нічого не створили. Така собі гра на «0:0».

Хто сподобався, так це ексголкіпер «Миная», а тепер нашої команди Клімкін. Він принаймні тричі, але врятував команду від пропущеного м’яча.

Вже наступного тижня «леви» повертаються на стадіон «Україна», де вже перед власними вболівальниками спробують дати бій бронзовому призеру минулорічної першості криворізькому «Кривбасу». Легко точно не буде, але саме через призму таких матчів і формується команда.

А ще через тиждень очікуємо в гості київське «Динамо», яке зараз на ходу.

Найцікавіше лише розпочинається. Старт новому сезону дано!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*