Спортивні штани в головній ролі – як зробити їх центральним елементом образу? - Блог про Львів

Спортивні штани в головній ролі – як зробити їх центральним елементом образу?

спортивні штани жіночі

Уявлення про те, що спортивні штани потрібні лише для спортивних занять або вилазок на природу, хибне. Сьогодні це важливий атрибут повсякденного стилю та багатьох креативних образів. Спортивні штани жіночі можуть зробити ваш аутфіт оригінальним та суперстильним – потрібно просто вміти правильно їх комбінувати. Рекомендації з модних трендів осені зі спортивними штанами ви знайдете у нашій статті.

Які фасони спортивних штанів жіночих найбільш популярні?

Цього сезону спортивні елементи одягу – справжня знахідка для модних канонів. Адже стилісти радять комбінувати спортивний та класичний одяг. До того ж спортивні штани жіночі дуже зручні, практичні та універсальні. Поєднання їх з елегантним чи діловим аутфітом дає надзвичайно яскравий контрастний лук. А штани, якщо це єдиний спортивний елемент, стануть центральним акцентом образу.

То які моделі штанів у тренді?

Перш за все, це широкі спортивні штани жіночі на зразок палацо. Як правило, вони трохи розширені донизу, можуть бути й варіанти з надто довгими ногавицями. Цей фасон є модною родзинкою цієї осені. Штани можна легко комбінувати з футболками, сорочками, топами та навіть блузами та светрами грубої в’язки. У загальному образі вони апріорі будуть виділятися.

Другим за популярністю та дуже поширеним фасоном спортивних штанів жіночих є джогери. Це штани, що мають завужені внизу ногавиці, переважно з резинками. Можуть бути помірно або дуже широкими. Також без проблем поєднуються з різними типами верху та аксесуарами.

Які стильні образи можна придумати зі спортивними штанами?

Зосередимося в цьому розділі на тому, як можна комбінувати, здавалося, непоєднувані речі. І ось перший приклад: спортивні штани жіночі, світшот і пальто. Замість світшота можете взяти спортивну кофту з капюшоном, а звершити цей незвичний образ ще одним стильним елементом – в’язаним шарфом.

Також читайте:   Способи знищення зайвого волосся

Інший вже традиційний варіант стилю casual – це джогери, топ і джинсова куртка. А якщо хочете додати цьому образу багатошаровості, одягніть поверх топа ще сорочку. Звичне для таких штанів взуття – кеди або кросівки. Хоча до штанів палацо можете підбирати лофери та навіть черевики на підборах.

До палацо або білих/чорних джогерів, які виглядають більш елегантно, без вагань додавайте блузу. Такий лук у дусі мінімалізму справляє навіть дуже солідне враження. Сміливий образ можна скласти із чорних джогерів, шовкової білої блузи, класичних туфель на підборах та в’язаного довгого кардигана.

А ще доволі стильними будуть спортивні штани жіночі у комбінації з лонгслівом, кедами та піджаком. Весь образ можна зібрати в одному кольорі, тоді він виглядатиме по-особливому вишукано.

Як стилізувати спортивні штани під себе?

Виражати свою індивідуальність та вміння на свій смак підбирати речі – один з девізів сучасної моди. З-поміж різноманіття модних ідей можна вибрати те, що вам найбільше до вподоби. А критеріями вибору спортивних штанів жіночих, як й інших повсякденних речей, мають бути зручність, універсальність та відповідність вашим вподобанням.

Ви можете приміряти різні фасони спортивних штанів та оцінити, чи гармонічно вони поєднуються з рештою вашого одягу. Добре було б, аби з однією моделлю спортивних штанів жіночих ви могли скласти 4-5 аутфітів.

Також можна поповнити гардероб різними за типом крою штанами, які ви можете носити для різних ситуацій. Підбирайте так, аби вибрані штани не сильно вибивалися з загальної колірної гами вашого гардероба. Хоча, з іншого боку, вони можуть додавати у ваші луки яскравого контрасту.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*