Нарешті! Біля головного корпусу ЛТЕУ з’явилася велопарковка - Блог про Львів

Нарешті! Біля головного корпусу ЛТЕУ з’явилася велопарковка

Велопарковка

Те, що я свого часу закінчив торговельно-економічний університет не є секретом. Тому не дивуйтеся що я хочу лише покращення для цього закладу. Та що там лукавити, я хочу щоб усюди було добре. Не лише в ЛТЕУ.

Але, не завжди все так є, як цього би хотілося. Розповім про один випадок. Незважаючи на те, що закінчив я університет вже давно, все ж час від часу заїжджаю на Самчука чи Туган-Барановського (саме на цих вулицях знаходяться навчальні корпуси) аби провідати давніх приятелів чи просто глянути чим зараз живе відомий навчальний заклад міста Лева.

Жодних проблем здається. Але, проблема таки була до недавнього часу. Річ у тому, що не завжди Воробус ходить ногами. Десь 50 на 50 у процентному співвідношенні я пересуваюся велосипедом у порівнянні з ходьбою пішки. І ось собі уявіть приїхав у ЛТЕУ, хочу припаркувати свого «коня» біля головного корпусу, а зробити це немає де.

Також читайте:   Наші рельси не друзі хундатим корейцям

Довелося мені самому шукати якісь поручні біля їдальні, прив’язувати до них велосипед. А уявіть собі якщо решта студентів чи викладачів будуть робити подібні речі. Що тоді буде з цього університету?

Ок, почав писати до керівництва закладу, але таке враження що мене просто не чули. Були лише обіцянки. Якщо не помиляюся близько двох років тривала епопея з цією велосипедною парковкою.

Яким же було моє здивування, коли нещодавно я знову завітав у головний корпус ЛТЕУ. Вже по традиції хотів припаркувати велосипед на поручнях, які ведуть до їдальні аж раптом мені охоронець мені порадив це зробити у спеціально відведеному місці. Йо-майо, невже?

Велосипедна парковка з’явилася і тут. Нічого як дякую сказати не можу.

Маю надію керівники інших навчальних закладів долучаться до подібної практики, адже пересування велосипедом є дуже зручним.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*