«Галицька здоба» поступилася київському клубу «Direct» - Блог про Львів

«Галицька здоба» поступилася київському клубу «Direct»

Поразка у першому матчі

Вчора, 5 жовтня, у палаці спорту «Галичина» футзальний клуб «Галицька здоба» розпочав свій сьомий похід за кубком України. Суперником «червоно-жовтих» на стадії першого попереднього раунду стала столична команда «Direct».

Одразу ж зазначимо, що цей поєдинок «пекарям» не вдався. Команда була не схожою сама на себе і справедливо поступилася супернику по всім компонентам гри.

Першим сигналом, що щось не так у механізмі «Галицької здоби» став швидкий пропущений м’яч вже на 2-й хвилині. Так, видався він курйозним (автогол від Сергія Шафранського), але тим не менше показав наші огріхи у захисті, які розпочалися з перших хвилин львівсько-київського протистояння.

Добре, що за 3 хвилини Назар Пилипишин ударом із метрів 10-ти один м’яч відквитав. Здавалося, що зараз наша команда заграє як вміє. Проте, цього не сталося. Навіть більше, з кожною хвилиною підопічні Ільдара Макаєва ставали повноправними господарями становища, що згодом і було реалізовано в рахунку.

«Direct» вдалася ударна чотирьохвилинка, яка, як виявилася згодом, і вирішила долю цього матчу. Влучні удари у свій актив записали Тоток, Правук та кращий у складі гостей Кацитадзе.

Щодо нашої команди, то крім двох моментів від Тарасовича більше нічого й не пригадується у першому таймі.

За рахунку 4:1 на користь суперника команди й пішли на відпочинок.

Після нього малюнок гри на майданчику змінився. «Галицька здоба» додала у швидкості, часто задіювала гру з п’ятим польовим. Та й нарешті почала грати зі стовпом. Ним у цій грі був граючий тренер нашої команди, який з’явився на майданчику ближче до середини другого тайму.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "GTL". Анонс

Саме він і решта гравців навіть могли розраховувати на камбек. Такий момент відбувся після того, як рахунок у матчі став 3:6. Але, коуч «Direct» швидко взяв тайм-аут і саме хвилинна перерва не дозволила команді з Києва посипатися.

Найприкрішим же моментом у зустрічі можна вважати гол у ворота «Галицької здоби», який Владислав Лясота забив фактично зі сиреною, тим самим зробивши шанси «пекарів» на прохід у наступний етап чисто теоретичними.

Вже наступного тижня команди знову зіграють на цей раз у Києві. Про дату і час матчу-відповіді повідомимо додатково.

ФК «Галицька здоба» – «Direct» – 3:7 (1:4)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Богданов, Шафранський, Яблонський, Піддубний, Степанюк, Люблінський, Пилипишин, Тригубець, Дяк, Тарасович, Стегніцький, Котисько

«Direct»: Лось, Омельчук, Лясота, Рубан, Назаров, Кацитадзе, Ведута, Тоток, Заворотний, Чмира, Чайка, Науменко, Іванов, Правук

Голи: Шафранський, а/г, 2, Пилипишин, 5, Піддубний, 31, Тарасович, 35 – Тоток, 14, Кацитадзе, 17, 28, Правук, 18, Лось, 31, Лясота, 40.

Кращі гравці за версією пресслужби: Тарасович Тарас – Кацитадзе Нодар.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*