Небезпечний вірус атакує українців - Блог про Львів

Небезпечний вірус атакує українців

Біль у горлі

Все-таки звикли ми з вами до теплої погоди. Ще б пак, цьогорічне літо побило всі температурні рекорди. Але, як це часто трапляється на зміну теплу приходить холод. В останні дні ми це з вами змогли відчути.

А прихід холодної погоди, тим більше різкий, це завжди загострення всіх можливих хвороб. Не знаю як там хто, а я досі зі жахом згадую часи коронавірусу. Так, у порівнянні з війною – це квіточки, але все ж.

Корона самоліквідувалася, але і без неї є безліч небезпечних хвороб. Одна з них мене недавно підкосила. Досі не можу збагнути що це таке було. Як виявиться згодом, не тільки автор блогу захворів. Багато моїх друзів та знайомих злягли зі схожими симптомами.

Отже, що це такий за дивний вірус і як з ним боротися?

Перше на що треба звернути увагу це на горло. Як тільки воно починає боліти одразу ж можете задуматися чи часом ви не захворіли. Спершу горло болить зовсім трішечки. Особисто я одразу ж лікував його всім відомим розчином: сода+сіль+йод. Проте, ця суміш мені не допомагала. Навіть більше скажу, мені здається вона робила горлу ще гірше.

Також читайте:   Як позбутися бородавок?

Десь на третій день у вас може піднятися температура й почнете різко захрипати. Це вже ознаки того, що необхідно звертатися до лікаря. І навіть при температурі я думав, що мене пронесе. Але, не так сталося як гадалося. Горло почало боліти ще більше, а температура з 37.1 піднялася до 38-ми. Хрипкий голос нікуди не дівся.

І, увага, жарознижуючі препарати не допомагали.

Довелося викликати лікаря і погодитися на антибіотики. Їх прийом вже на другий день допоміг позбутися температури. Біль у горлі залишився, але не такий як був. А тут вже треба купити собі в аптеці «пшикалку» і дезінфікувати ротову порожнину.

І насамкінець, яким був діагноз лікаря? Офіційно він сказав, що ГРЗ. Хоча спершу схилявся до ангіни.

Тому, якщо у вас є подібні до моїх симптомів, то не думайте довго, а проконсультуйтеся у лікаря. Можливо тоді перебіг хвороби буде минати значно швидше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*