Прилад, який читає мізки людини

Про що ти думаєш?

З кожним днем все дивуєшся і дивуєшся. Наука йде вперед все більше і більше. Вчені не сплять, а щось мудрують, мудрують і винаходять нові речі. Це не тільки стосується таких речей як автомобілі чи мобільні телефони, а і приладів, які працюють із людиною.

Сьогодні мова піде про прилад, який здатний передавати думки людини на комп’ютер.

Учені вже винаходять все, але ніяк не можуть дібратися до мізків людини. Їм все цікаво та і мабуть не тільки їм, про що думає людина, які процеси відбуваються у корі головного мозгу, що спонукає людину думати і які будуть у неї мислення у майбутньому. Це все нерозгадані поки що речі.

Та буквально недавно науковці з Російської академії медичних наук представили свій винахід, а саме прилад, що дозволяє читати думки людини.

Створення такого винаходу прогнозувалося вже давно, адже Ви собі уявіть ситуацію, яка буває одна за одною. З людиною щось трапляється і вона втрачає пам’ять і скільки тоді мороки з нею. Нічого не пам’ятає, а так хоче. Треба прикладати максимум зусиль і то не повністю відновляється пам’ять.

Аж тепер почали винаходити прилади, які працюють із людьми. Це щось типу детектора брехні, але набагато інше. Може бачили програму «Тільки правда». От так само напихають Вам проводів.

Також читайте:   Футбольний свисток

Прилад працює доволі просто. Людину з’єднують спеціальними датчиками із комп’ютером і читають про що вона думає.

Справа у тому, що у кожної людини є така річ як довготермінова пам’ять завдяки якій люди відновлюють свої спогади. До теперішнього відкриття вважалося , що людина, яка втратила довготермінову пам’ять (амнезія) вважалися безнадійними.

Та тепер не все так плачевно. Учені винайшли коди, які допомагають відновити спогади людини. От Ви уявіть картину. У людини сталася якась трагедія і вона від цього шоку втратила пам’ять, а тут такий пристрій раз і все відновили.

Ну що не кажіть система. Ото дають ці науковці. Але, ці всі відкриття ще не удосконалені. Все потребує ще детальних досліджень, щоб не вплинути на людину погано. Можливо навіть дійде до такого, що людина зможе взяти і стерти інформацію із мозгу, яка їй не подобається.

Із цієї статті Ми бачимо, що наука іде вперед. Винаходять все новіші і новіші речі. Можливо ще дійде до того, що нарешті вчені знайдуть ліки від такої страшної хвороби як насамперед рак і СНІД. А ще колись може люди помирати не будуть, а житимуть скільки захочуть. Все може бути.

Будьте здорові і ніколи не втрачайте віру!!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 27.02.2010 пише:

    “Прилад працює доволі просто. Людину з’єднують спеціальними датчиками із комп’ютером і читають про що вона думає.” – i дiйснo, щo тут склaднoгo?:), зoвсiм нeдaвнo читaв прo прoфeсiї мaйбутьнoгo, сeрeд ниx мeнi спoдoбaвся xiрург пaм’ятi)), в нeдaлeкoму мaйбутньoму змoжeм рoбити сoбi aпгрeйд нaшoгo внутрiшньoгo HDD), oт прaвдa нe знaю нaскiльки цe будe aктуaльнo, бo бiльшiсть людeй нe xoчуть зaпoвнювaти нaвiть тoй щo в ниx є).

  2. zars 27.02.2010 пише:

    Stakeholder пише: в нeдaлeкoму мaйбутньoму змoжeм рoбити сoбi aпгрeйд нaшoгo внутрiшньoгo HDD

    Дуже цікаво, колего. Але конгрегуляція дисфразії патрогразного трумбулітету сумбекриггенуляції афлубізмів ГИГИ з дизсепранізією ванструктивіляції гемтропогенів ХАХА є більш цікавим моментом в процесі вдосконалення роботи над модернізацією технічних можливостей згаданого приладу.

  3. Stakeholder 27.02.2010 пише:

    A мoжe прoстo лoбoтoмiя? ггг))

  4. Архіваріус 04.03.2010 пише:

    З погляду дискретної дисфузії, аналогічно до тансфіктивних витоків конверції, ніяк не впливає на процеси контерктивних рецепторів, що в кінцевому результаті впливає на протікання вегетативних оберонів міжконтактних переходів між конгрекцією та пентроглавією. Варто переглянути протікання аналогічних тропогенів у голові темпоральних гіпоциклоїдів. 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*