Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010

Кожного року у програмках для ПК з’являються щось нове, типу нові версії. Комусь вони подобаються, комусь ні. Хоча тут ще можна посперечатися на рахунок чи нові версії погані чи ні. Та про це згодом.

Чергову новинку представила корпорація Microsoft, а саме Office 2010.

Вперше на тестах програму представили у липні 2009 року, потім її тестували і ось випустили офіційно.

Microsoft Office 2010 представлений на 14 мовах світу, російська включена.

Найголовніше в Office 2010 – це інтеграція з онлайн-сервісом Office Web Apps.

Microsoft офіційно представила нову версію офісного пакету Office 2010. Разом з ним були оновлені корпоративні додатки SharePoint, Visio і Project.

Нововведень у нового “офісу” не дуже багато.

Найголовніше – це інтеграція з онлайн-сервісом Office Web Apps. По суті, він представляє собою альтернативу Google Docs. Документи можна зберігати на віддаленому серверах Microsoft, відкривати і редагувати з будь-якої точки світу через веб-інтерфейс.

Новий “офіс” також став підтримувати спільну роботу декількох користувачів над одним документом. Для корпоративних користувачів доступ до сервісу буде безкоштовний, звичайні люди повинні або заплатити, або змиритися з наявністю рекламних банерів.

Всі додатки Office отримали дещо змінений інтерфейс: стали єдині стрічкові панелі, а лякаюча “велика кнопка”, що замінювала меню “Файл”, сильно скоротилася в розмірах, поліпшилася взаємна інтеграція: тепер, перебуваючи в Outlook, можна, наприклад, редагувати таблицю Excel.

Також читайте:   Підсумки публікацій на блозі у грудні 2016 року

У Excel з’явилася функція, що додає діаграми в рамках одного осередку, а Outlook знайшов Social Connector – тепер повідомлення з соціальних мереж будуть надходити та зберігатися у поштовій програмі. Підтримка російських сервісів, правда, заявлена не була.

PowerPoint став пропонувати засоби для редагування відео. Тепер з роликами можна працювати, не виходячи за межі програми. До цього додалися нові ефекти, які повинні допомогти робити презентації яскравішим і цікавішим. Їх також можна буде показувати через інтернет, щоправда, для цього буде потрібно встановити плагін Silverlight.

Додам також, що одночасно з Office 2010 виходить версія для Windows Mobile 6.5. Вона буде пропонуватися безкоштовно всім користувачам, у яких вже устрановлена попередня версія пакету.

В вільний продаж програма надійде вже через місяць у червні. Щоб купити офіційний Office 2010 Вам прийдеться викласти з власної кишені в районі від 119 до 499 доларів.

Поки що Ви маєте можливість хіба користуватися бета-версією програми.

Завантажити її можна з офіційного сайту Microsoft.

Працювати вона буде до листопада 2010 року.

Побачимо яка буде ця версія програми. Бо на папері все добре, а в реалі може бути не так.

Багато інших необхідних та безкоштовних програм для роботи з комп’ютером можна знайти у розділі “Програми” на нашому сайті, який постійно оновлюється.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.05.2010 пише:

    Oсoбистo я oфiсoм вжe дaвнo нe кoристувaвся,aлe при пoтрeбi кoристуюся Open Office, я глибoкo нe вникaв в усi фiшки MS Office i Open Office, aлe мeнi здaється щo для бiльшoстi юзeрiв oстaннiй мoжe цiлкoм зaмiнити пoпeрeднiй. Як нa мeнe людям якi вжe дaвнo кoристуються кoмп’ютeрoм з чaсoм пoчинaє нaбридaти крaкнутий сoфт, a купувaти йoгo звичaйнo мaйжe нixтo з привaтниx юзeрiв нe збирaється, тoму всe бiльш пoпулярними стaють бeзкoштoвнi aльтeрнaтивнi рiшeння, вiд oфiсу дo цiлиx oпeрaцiйниx систeм.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*